Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Obchodní a zahradní centrum: - zahradnictví - okrasné stromy a keře - dveře vnitřní, bezpečnostní požární - okrasné stromy, keře, balkonové rostliny - tvarovky - zahradní keramika.

Odbytové družstvo Bítovka. Výroba produktů rostlinné a živočišné výroby. Prodej pelet.

Prodej: -suroviny, doplňkové látky, premixy pro výrobu krmiv: -krmné fosfáty, enzymy, probiotika, acidifikátory, konzervanty, aromata, stimulátory růstu, antikokcidika, zchutňovadla, sladidla, pigmenty, silážní přípravky. Poradenství, služby: -oblast výživy hospodářských zvířat.

Zemědělská prvovýroba: -mléko -vepřové maso -komodity rostlinné výroby (pšenice, žito, oves, ječmen, řepka, sil. kukuřice) Textilní výroba: -kuchyňské zástěry -kuchyňské chňapky -látkové pracovní rukavice -polštáře a povlaky -cestovní polštáře pod hlavu

Prodej: -osiva, sadba -hnojiva -přípravky na ochranu rostlin -nářadí -krmiva, krmné směsi -obiloviny -minerální a vitaminózní krmní přísady -chovatelské potřeby -netkané textilie -brambory na uskladnění.

Chov a prodej širokého sortimentu sladkovodních ryb. Plůdek, násada, tržní ryba. Hlavní chované ryby - candát, štika, sumec, lín, kapr, amur, tolstolobik, mník, ostroretka, podoustev, parma, barevné ryby.

Chov, odchov, prodej: - prasata, prasnice - selata.

Těžba, prodej: - dřevo, řezivo. Doprava, lesnické práce: - přibližování dřeva, traktor s přívěsem.

Zahradnictví, pěstování: - hrnkové květiny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - květiny - sazenice, řezané - okrasné stromy, keře - zahrádkářské, zahradnické potřeby - květinářství.

Chov, prodej - drůbež: - vykrmené krůty, kuřice, brojlery, housata, káčata, krůťata - husokachny - nosnice - kuřice na chov. Prodej: - krmné směsi.

Chov: -jateční skot -prasata. Pěstování: -obiloviny -hrách.

Zemědělská výroba: -živočišná -chov dojnic -výkrm prasat. Provozní jatka.

- provádění souhrnných prací v lese v rozsahu nevyžadujícím oprávnění podle zvláštních předpisů - výroba pilařská - obchodní činnost - nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Rostlinná a živočišná výroba. Výroba stavebně truhlářská. Výroba zámků a kování. Silniční nákladní doprava.

Výroba, prodej, export: - pivovarnický slad (loženy, pytlovaný).

Stavební klempířství-střecha Služby, práce, kompletní dodávka: -klempířské práce včetně dodávky střešního materiálu k opláštění staveb, stavba.sendvičové panely, trapézové plechy, výplně otvorů-okna, okenní pásy, lemování kolem světlíků, dveří, dveře a vrat, falcované plechové krytiny, krytina Pozink, Titanzinek, měď. -plechové střešní ...

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Využívání rybníků k produkci plůdků, násadových, tržních a generačních ryb. Zarybňování vybraných údolních nádrží násadovými rybami. Hospodářská těžba ryb v určených nádržích.

Zemědělská farma. Rostlinná výroba, prodej: - krmné obiloviny (pšenice, ječmen, oves, triticale, kukuřice) - luštěniny - řepka, hořčice, slunečnice. Jízdárna, možnost ustájení koní.

Plemenářství. Komplexní servis pro chovatele hospodářských zvířat-skotu, prasat, ovcí, koz, pštrosů.

Chovatelství: -skot -drůbež -výkrm prasat. Výroba a prodej: -pracovní oděvy ve všech provedeních -kombinézy -pláště -prošívané kalhoty -kabáty, vesty, košile. Autodoprava: -nákladní-silniční -skříňová AVIE -TATRA -LIAZ-souprava, valník. Prodej: -náhradní díly ke všem zemědělským strojům -pneumatiky na osobní, nákladní auta a ...