Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Restaurace - stálé a polední menu - rybí speciality Prodej - živé ryby české

Zemědělství. Zemědělská výroba.

Květinářství. Maloobchod, prodej, eshop: -svatební kytice, květiny do vlasů, květinové šperky -dárkové kytice -sušené květiny -pietní vazba -sezonní vazba -dekorace - vánoční, ze sušených květin. Služby: -rozvoz květin (po Uherském Hradišti zdarma) a donášková služba -výzdoba interiérů -svatební květinová výzdoba.

Výroba a zpracování: - zemědělské výrobky.

Květinářství. Prodej: - květiny - drobná keramika - zahradnické potřeby.

Prořezy stromů - rizikové kácení stromů Výškové práce Péče o zahradu Péče o památné stromy

Pěstování - plodiny

Rizikové kácení stromů - těžba dřeva - likvidace polomů Prodej - palivové dřevo Zdravotní prořezy stromů - vyřezávání křovin a náletových dřevin - sečení travních porostů

Nátěry - střechy - okapy - ocelové a betonové konstrukce Kácení - stromy Čištění a umývání oken a okapů horolezeckou technikou - odklízení sněhu ze střech Demoliční práce Výškové práce horolezeckou technikou Prořezávání a kácení stromů

Služby: - ochrana rostlin (strojní ochranné postřiky). Prodej: - pesticidy.

Pila. Pilařská výroba: - palubky obkladové, podlahové - plotové dílce - stavební řezivo hranoly, desky, latě, fošny - stolařské řezivo suché - volná kapacita na pořez kulatiny - sušení dřeva.

Zemědělská farma: - zemědělská, rostlinná výroba.

E - shop - canisterapeutické pomůcky - potřeby pro koně, koně, kozy - antiparazitika, desinfekce Farma - kozy - vietnamská prasátka Chovatelská stanice - FLAT COATED RETRIEVER - HOLANDSKÝ OVČÁK - CURLY COATED RETRIEVER Koně - chove-shop - potřeby pro koně E-shop - canisterapeutické ...

Zemědělská činnost - živočišná výroba

Zemní práce minirypadlo CAT 301,5 Výstavba - sportovní hřištěsportovní travnaté plochy Zahrady na klíč Prodej - travní semeno Prodej - automatické zavlažovací systémy RAINBIRD

Maloobchod, prodej: - krmiva - živá zvířata - knížky - náhubky, řemínky - chovatelské potřeby - filtry do akvárií. Výroba, prodej: - keramika do akvárií - akvária pro maloodběratele. Odchovna: - akvarijní ryby živorodky.

Maloobchod, prodej: - krmiva - živá zvířata - knížky - náhubky, řemínky - chovatelské potřeby - filtry do akvárií. Výroba, prodej: - keramika do akvárií - akvária pro maloodběratele. Odchovna: - akvarijní ryby živorodky.

Prodej - rybářské potřeby Rybářský revír pro příležitostné sportovní rybáře