Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Chovatelská stanice - pes KOMONDOR KENNEL FCI

Velkoobchod, prodej: -ovoce, zelenina, potraviny.

Opravy - obuv Nákup a prodej - obuv Prodej - brašnářské výrobky Opravy - brašnářské výrobky Výroba a prodej - sedlářské zboží

Sdružení - rybolov a chov ryb Rybolov - chov ryb

Květinářství Zahradnictví

Nákladní doprava Výroba - krmiva - krmné premixy

Maloobchod: -smíšené zboží. Výroba, prodej: -cukrářská -lahůdky.

Pořádá - semináře o canisterapii a prevenci agresí psa Výcvik psů na canisterapetické zkoušky

Fotografování - psi Chovatelská stanice - BAILEY RAY Výchova a výcvik - psi Stříhání a úprava - psi Provoz - psí hotel

Prodej - kůže vyčiněná jehňata, kůzlata Sečení travnatých ploch - mulčování - výřezy křovinořezem Prodej - chovná jehňata, kůzlata - plemenné chovné hnědé kozy a kozlové - jehňata a kůzlata na zabití Prodej - uleželý slaměný hnůj - kulaté balíky sena a ovesné slámy - oves - pšeničné otruby Balíkování ...

Prodej - kulatina - energetická dřevní štěpka Výroba - energetická dřevní štěpka Těžba a doprava dřevní hmoty Správa lesů Nákup a prodej - kulatina Správa lesů

Prodej - komposty - ornice Lesní práce Zemědělská výroba Kompostování - skladování ornice

Služby: -dodávka genetiky - chovní býci -poradenství v oblasti skotu. Prodej: -rukavice pro dojiče.

Testy pro stanovení antibiotik v mléce, mykotoxinů v obilovinách a dalších komoditách.

Zemědělská farma Zemědělská farma

Zahradnictví. Maloobchod,prodej -řezané květiny,pokojové květiny -květinové sadby. Zahradnické práce a služby. Návrhy,realizace,projektování,údržba, výsadba: -zahrady,parky,trávníky.