Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské obchodní družstvo. Výroba: - zemědělská: - rostlinná (obiloviny, řepka, olejniny, pícniny), krmiva - živočišná (chov skotu, výroba mléka). Zpracování, skládka: - odpady. Mléčná farma: - Střítež nad Bečvou, tel. 571634234.

Nabízíme: -přípravu ploch před zalesněním půdními frézami -úklid klestu -zakládání lesa (zalesňování) -ochranu kultur proti zvěři, hmyzu, buřeni, hlodavcům, houbám, atd. -výchovu lesních porostů (prostřihávky, prořezávky a probírky) -těžební práce -dopravu dřeva -poradenství, včetně zajištění funkce odborného lesního hospodáře ...

Obchodní činnost. Import (dovoz), export (vývoz). Velkoobchod, prodej: -konzervárenské komodity -ovoce, zelenina.

Služby, prodej, práce: - zahradnické - pěstování květin - suché, sušené květiny, slaměnky, statice tatarika, sinoata, achilea a jiné - pěstování, rychlení celeru, petržele, pažitky.

Chovatelská stanice - švýcarští honiči ACUCEN

Ustájení a vyjíždky na koních - agroturistika Sadovnictví Chov skotu Chov - koně

Pěstování zeleniny. Maloobchod s ovocem, zeleninou, bramborami a výrobky z nich. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství).

Aranžerské práce Květinářství - dekorace a floristické doplňky - vazba slavnostní, svatební, smuteční - doručování květin Prodej - osiva a sadba Prodej - zahradnické potřeby

Chov - koněvyjížďky na koních - projížďky v kočárech s jedno až čtyřspřežím

Chovatelská stanice - VJP velký japonský pes

Výroba: -rostlinná - živočišná. Farma Malý Božnov: -Loučka,tel.:577350708. Farma živočišné výroba: -Drnovice,tel.:577350873 -Tichov,tel.:577320265 -Újezd,tel.:577350238.

Zahradnictví. Vazba květin.

Natěračské práce hodinnový manžel Malířské práce hodinnový manžel Prořezy stromů (hodinnový manžel) Truhlářské práce (hodinnový manžel) Elektroinstalační práce (hodinnový manžel) Pokládka - koberec hodinnový manžel Úklidové práce hodinnový manžel - po řemeslnících - běžné - sezonní Služby hodinového manžela - ...

Zahradnické práce Lesnické práce - prořezávky - probírky

Vzrůst dnes už tak často vyhledávané agroturistiky, touha po klidu v panenské přírodě a láska ke koním, to jsou prvky, které byly hlavním projektantem farmy. Farma Vysoká poskytuje vyjížďky do přírody i na několik dní, s doprovodem. Je velice vhodná i pro parkurová soustředění, výstavy, koňské dražby, hobby závody a další jednorázové akce. Farma ...