Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Výroba - produkty rostlinné výroby Výroba - produkty živočišné výroby

Návrhy a realizace - sadové a zahradní úpravy - péče o travnaté plochy - zakládání a údržba zeleně Zahradnictví

Terenní úpravy parků, sadů a zahrad Rostlinná výroba Živočišná výroba

Služby pro zahradnictví Služby pro zemědělství

Základní míchání laků a lakování Velkoobchodní prodej a - utolaky - autotmely včetně základního míchání laků a lakování Výroba - autolaky - autotmely (včetně základního míchání laků a lakování) Likvidace odpadů (z autolakoven) Prodej - jezdecké potřeby

Výroba: -rostlinná -živočišná. Výroba,oprava: -zemědělské stroje. Práce: -zámečnické. Povrchová úprava-komaxit. Hostinská činnost.

Kácení stromů Stavba plotů Parkové a zahradní úpravy - ekovýchovné projekty pro děti a dospělé - výsadby alejových stromů (včetně údržby)

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -pěstování brambor -živočišná výroba -chov skotu.

Prodej - vánoční stromky Výroba - sadební materiál pro obnovu lesa

Odkup - dřevo na stojato - ISO 9001:2009 - v projektu ZELENÁ ÚSPORÁM Těžba a přibližování dřeva - kácení stromů - frézování pařezů - ISO 9001:2009 - v projektu ZELENÁ ÚSPORÁM Zakázková výroba - dřevostavby - zahradní domky - garážová stání - pergoly - ISO 9001:2009 - v projektu ZELENÁ ...

Nátěry konstrukcí a fasád Kácení a úprava stromů Montáž - reklamní tabule Výškové práce

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Rizikové kácení stromů Návrhy zahrad - krajinářská tvorba Lesnické práce

Opravy - obuv Výroba - obuv Chovatelská stanice - BERNSKÝ SALAŠNICKÝ PES - APPENZELLSKÝ SALAŠNICKÝ PES