Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Technické služby Zahradnictví Lesnictví - myslivost Rybníkářství Zemědělská činnost

Zpracování - produkty živočišné výroby

Nátěry - střechy - fasády - konstrukce Kácení a ořezávání stromů horolezeckou technikou - péče o dřeviny Projekce Hromosvody - revize - montáž - údržba Výškové práce (nátěry střech, fasád, konstrukcí)

Lesnictvítěžba - dřevo

Skladování - zemědělské komodityposklizňové služby zemědělským a jiným subjektům sušení, čištění a skladování olejnin, obilnin a krmiv

Výroba, prodej - jezdecké potřeby sedla, uzdečky

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Provádí: -zalesňování -výstavba oplocenek -Odborné poradenství v lesním hospodářství -výsadba stromů a keřů -údržba zeleně -sekání trávy -kácení stromů a ořez větví -veškeré práce v lesnictví Praktická ochrana přírody.

Zemědělská výroba: -živočišná výroba.

Služby: -zemědělství -ovocnářství -truhlářství -živočišná výroba.

Zemní, terénní a výkopové práce při výstavbě domů,zahrad a sportovišť - zpevňování povrchu Odvodňování

Zpracování produktů rosltinné výroby Zpracování produktů živočišné výroby

Klasické a rizikové kácení stromů - redukční řezy vzrostlých stromů Dodávka, montáž - krovy - pergoly - altány Dodávka, montáž - podhledy z palubek

Internetový bazar - motorkářské oblečení Internetový obchod - potřeby pro westernové jezdectví - motorkářské potřeby Prodej - motorkářské potřeby Prodej - potřeby pro westernové jezdectví

Demoliční práce Zemní práce s rypadly UDS114, minibagrem TEREX HR16 - terénní úpravy - hloubení výkopů Meliorační práce

Dodávka - produkty rostlinné a živočišné výroby

Chovatelská stanice - AMERICKÝ KOKRŠPANĚL - NĚMECKÁ DOGA

"kurzy - reiki - životní styl - učení ""Já jsem""" Chov koček - NEVA MASQUERADE Reiki

Výcvik - psi pro bezpečnostní služby s vydáním atestu

Výroba,prodej: -živočišná výroba -vejce -drůbež,brojlerová kuřata,kuřice -vepřové maso,jatečná prasata -kompost. Zpracování kejdy.

Prodej - nářadí Prodej - hnojiva - postřiky - chemické přípravky Prodej - semena - trvalky - pokojová - letničky - zelenina (mrkev, rajčata, papriky, kedlubny, ...) Prodej - zahrádkářské potřeby