Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Petr Kubát se zaměřuje na chov ovcí, jehňat a jejich prodej.

FYTOLASER s.r.o. se zaměřuje na laserové ošetření osiva pro zvýšení produkce a výnosu.

Prodej: -vzrostlé stromy, okrasné -vícekmenné stromy -stromy na objednávku včetně dopravy -výsadba stromů -speciální stromy pro arboreta -návrhy zahrad -hnojiva -rostliny, semena.

Výroba a opravy - sedadla, sedačky a postroje

Velkoobchod, prodej, dodávka: -brambory balené - sadba i konzum. -brambory loupané, vakuově balené Adresa provozovny: Bramborárna Studenec s.r.o. 675 02 Studenec – u vlakového nádraží tel:568627681

Distribuce, prodej: - krmiva pro zvířata (pro psy, kočky, plazy, želvy) - obiloviny - olejniny - krmné směsi pro hospodářská zvířata, koně - šrot - krmítkové směsi - krmení pro pstruhy. Výroba: - nástrahy, vnadící směsi a aromata pro rybolov.

Společnost APEX AGRO, s.r.o. je ve skupině Agrofert, zabývá se zemědělskou činností.

Výroba - plastové výrobky Myslivost

Velkoobchod - zahradnický materiál Sadové úpravy - údržba zahradnávrhy a realizace - zahrady Velkoobchod - zahradnický materiál Lesnická činnost

Chovatelská stanice - BOXÉR Výcvik - psi BOXÉR

Jízdárna - vyjížďky na koních - ustájení koní Pořádá - víkendové pobyty s koňmi - dětské tábory Koně - chov - trénink - přeprava

Lesnictví - myslivost Rostlinná výroba Živočišná výroba

Sadové a parkové úpravy Zemědělské služby

Výroba, prodej: -pilařská -dřevěné obaly -palety EUR -zahradní nábytek -stavby na zahradu, pergoly, altány -palety všeho druhu i atypické -řezivo - pořez kulatiny do 9m -všechny dřeviny -trámy, prkna, fošny, přířezy, latě -pořez na krovy dle rozpisu -stavby krovů -roubené stavby -pořez kulatiny -řezivo.

Výroba listových hnojiv s použitím v běžném i eko zemědělství. Zpracování glycerinové fáže. Výroba oxidovaných uhlovodíků. Laserové řezání nekovových materiálů. Sídlo: - Komárov 140, 763 61.

Služby cestovního ruchu Restaurace Lesnictví Rybolov

Prodej - krmiva pro hospodářská zvířata Veterinární lékař - skot krávy, telata, kozy, malá zvířata psy, kočky - preventivní činnost - očkování - porody - záněta uší - nemoci kůže - zápaly plic Prodej - veterinární přípravky - krmiva pro drobná zvířata CALIBRA, PRO PLAN, ...

Pěstování a prodej vánočních stromků, ozdobného klestu a vzrostlých jehličnanů na Šumavské ekologické plantáži ve Volarech.

Prodej, internetový prodej: - obiloviny - olejniny - zemědělská hnojiva - suroviny pro výrobu krmných směsí sojový, řepkový, slunečnicový extrahovaný šrot, řepkové výlisky, kukuřičná krupice, pšeničné a žitné obruby, krmná mouka. Služby: - mobilní nakládka vagónů plničem QUICK CANNON (pro nakládání obilovin, olejnin, ...

TERRACOTTEM CZ - Česko kvete MV s.r.o. se zabývá především prodejem a distribucí půdních kondicionérů, které napomáhají procesu růstu rostlin. Mezi naše další činnosti také patří vytváření a výsadba mobiliářů pro města a prodej květinových cibulí pro parky.