Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělská výroba. - roslinná - živočišná ( chov skotu a prasat) - pořez dřeva - práce autojeřábem AD-080 - zemní práce

Psí hotel. Činnost: -hlídání psů krátkodobě i dlouhodobě -poradenství - výcvik a výživa psa. Chovatelská stanice Pančavská stezka.

Výroba: - řepkový olej - doplńky krmiv - biopaliva pro dopravní účely - řepkové pokrutiny a šrot - glycerin - rafinované mastné kyseliny - průmyslová hnojiva - pohonné hmoty. Pronájem zemědělské techniky. Laboratorní měření a testování.

Prodej chemických přípravků na ochranu rostlin. Disponujeme pěti chemickými sklady, které slouží i jako obchodní střediska. Sortiment chemických přípravků je komplexní dle seznamu povolených přípravků a dalších prostředků na ochranu rostlin v ČR a firma spolupracuje se všemi důležitými dovozci a výrobci na našem trhu. Prodej: - okrasných ...

Zemědělská výroba - rostlinná a živočišná.

Společnost VENISON CZ s.r.o. se úzce zaměřuje na zpracování a prodej zvěřiny a s tím související výkup ulovené zvěře. Zakoupit u nás můžete delikatesy ze zvěřiny i krmivo pro psy z tohoto druhu masa. Našimi zákazníky jsou převážně restaurace, hotely, cateringové společnosti. Většina produkce je určena pro český trh, část však směřuje na export. ...

Pneuservis. Protektorování pneumatik. Oprava, výměna prodej: - pneumatiky. Nákladní autodoprava vnitrostátní, tuzemská: - AVIA 31 (valník, skříň).

Oleochemie. Sůl a solné produkty. Krmiva, suroviny. Sběr živočišných tuků. Agrokomodity. Výroba pelet. Strojírenství. Obnovitelné zdroje energie.

Velkoobchod: -chemické výrobky -sůl -komponenty pro krmiva Zpracování: -olejnaté látky - OLEO CHEMIE.

Firma Kavyl, spol. s r.o. byla založena roku 1994 a za dobu své existence si vybudovala renomé uznávané společnosti se specializací na následující oblasti: - vodohospodářské stavby - sadové úpravy a komplexní údržba zeleně - dřevovýroba - opravy a servis stavebních strojů a specializovaných strojů.

Prodej, maloobchod: -chovatelské potřeby a krmiva -kompletní sortiment krmiv, potřeb a přípravků pro psy, kočky, hlodavce, exotické ptactvo, akvarijní ryby, rybičky -značková granulová krmiva a krmné doplňky pro zvířata -mražené maso, konzervy -krmné směsi pro drůbež, skot, králíky. Možnost množstevních slev.

Naše společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s. se zabývá: - těžbou dřeva - lesní dopravou - výrobky ze dřeva - silniční a nákladní dopravou - lesní školka, školkařská výroba - nakládáním se sazenicemi, semeny a jinými lesními dřevinami - lesní hospodář - lesnické a dřevorubecké práce v Mladé Boleslavi a okolí. Hlavním cílem firmy je ...

Sklad palivového dříví a dřevěných briket.

Nákup, prodej: -dřevní hmota (listnaté a jehličnaté řezivo). Výroba, prodej: -stavební řezivo -truhlářské řezivo. Práce: -tesařské -zhotovení a montáž krovů.

Chovatelská stanice německých ovčáků. Prodej krmiva značky Josera za velmi příznivé ceny. E-shop.

Bramborárna, výroba, prodej: - konzumní brambory - sadbové brambory

Služby, pěstování: -japonské topoly Dodávka, prodej: -palivové dříví

Služby - zemědělská prvovýroba - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Chovatelská stanice psů - NOVOFUNDLANDSKÝ PES - KAVALÍR KING CHARLES ŠPANĚL.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - obiloviny - řepka - krmné plodiny. Živočišná výroba: - chov - hovězího dobytka, skotu - chov - prasata. Prodej: - náhradní díly - zemědělská technika. Opravy, servis: - zemědělské stroje, mechanizace. Práce: - zámečnické - soustružnické - vodoinstalatérské - ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě