Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Výroba, maloobchod: -selata -porážka vepřů a prasniček -brambory k sázení -konzumní brambory.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Výroba: -zemědělství -rostlinná, živočišná. Služby mechanizačními prostředky.

Zemědělské družstvo: -předseda telefon:566664313 -účtárna telefon:566664316 -živočišná výroba telefon:566664341 -dílny telefon:566664315 -středisko, Daňkovice telefon:566664329 -středisko, Spělkov telefon:56664242 -farma, Javorek telefon:566664263 -farma, Krásné telefon:566664241.

Výroba: -smíšené hospodářství -kombinovaná rostlinná a živočišná výroba.

Výroba, prodej: -živočišná výroba - živé zvířata, maso -výkrm jatečního skotu.

Distribuce: -špičková osiva kukuřice, slunečnice a řepky značky KWS -přípravky na ochranu rostlin renomovaných světových firem -konzervační přípravky společnosti Medipharm Výroba, prodej: -vlastní kapalné hnojivo SAM 240 Z -obchod se zemědělskými komoditami Služby: poradíme ve službách zemědělským podnikům Prodej: -základní zemědělské ...

Firma se zabývá výkupem a prodejem dřeva, dopravou a těžbou dřeva a výkupem lesních pozemků.

Prodej lesa Výkup lesů Odhad ceny do 24h, zajištění těžby Zajištění prodeje dřeva.

Naše firma ZEO TRADE, s.r.o. sídlící ve Vodňanech se zabývá dovozem, importem, nákupem, skladováním, tříděním, balením a rozvozem ovoce a zeleniny, především jablek. Ovoce a zeleninu dovážíme a nakupujeme od tuzemských dodavatelů. Velkoobchod, prodej, dovoz, import, nákup, výkup, skladování, třídění, balení, rozvoz: - ovoce - jablka - ...

Chov: - vepřový a hovězí dobytek.

Zemědělské družstvo Kunžak se nachází v okrese Jindřichův Hradec a v současné době hospodaří na cca. 2200 ha zemědělské půdy. Zaměřujeme se především na pěstování konzumních a průmyslových brambor, ozimé řepky, kukuřice a obilí a současně také na vytváření zásob krmné základny pro naše potřeby. V rámci živočišné výroby se zabýváme chovem hovězího ...

Prodej originální přírodních kamenů do zahrad, pro stavby i dekorace. Okrasné dřeviny, bylinky, kůry, substráty, obsypové materiály - drobné valounky, vymývané kačírky a různobarevné drtě. Zahradní dekorace a architektura.

Diagnostická, zkušební a poradenská činnost v ochraně rostlin. Zkušební stanice.

Hlavní aktivitou ekologické zemědělské společnosti SUFOLK s.r.o. je živočišná výroba s produkcí mléka. Dále se zabýváme chovem a prodejem masného skotu. Najdete nás v obci Čížkov - Čečovice, okres Plzeň - jih. Výroba, produkce, prodej: - mléko, mléka. Živočišný výroba, chov, prodej: - masný skot - krávy. Pokud hledáte spolehlivého ...

PORT WOOD, s.r.o. se zaměřuje na výkup a odvoz kulatiny různých druhů dřevin.

Jaroslav Wiglasz zajišťuje prodej elektroinstalačního materiálu a svítidel. Provádění elektrorevizí zařízení, hromosvodů, nářadí.

Lesní školka. -pěstování a prodej sadebního materiálu lesních dřevin -pěstování a prodej vánočních stromků

Chovatelská stanice - YORKSHIRE TERRIER Psí salon

Provoz včelí farmy. Prodej květového, lipového, pastového, akátového a lesního medu. Výroba medových produktů - kakao, jahody, skořice, kurkuma, vlašské ořechy v medu.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě zboží uvedeného v přílohách 1-3 z.č. 455/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů Obchod se zvířaty určenými pro zájmové chovy

Prodej: - semena-květiny, zelenina - hnojiva - květináče - rašelina, zemina - chemické přípravky - zahradnické potřeby - ovocné stromky.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.