Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Agro Krumvíř, s.r.o. se zaměřuje na rostlinnou výrobu, zemědělskou činnost a pěstování obilí.

Zemědělská výroba: -živočišná -rostlinná: -pěstování obilí, brambor.

Prodej krmiv: - proso žluté, zelené - slunečnice černá, žíhaná - hrách žlutý - pšenice ozimá - kukuřice - seno, senáž, sláma - dýně - domácí máslo - med - oškubané a vykuchané kačeny - vykrmená prasata - beránci a jehničky.

Zemědělské obchodní družstvo: -zemědělská výroba: -ozimá pšenice, sladovnický ječmen -ozimá řepka -mák -cukrovka -živočišná výroba: -hovězí a vepřové maso (živé) -mléko. Služby: -nákladní autodoprava -oprava nákladních aut. Výroba krmných směsí v Medlovicích.

Zahradnické centrum. Zahradnictví. Maloobchod, květiny- řezané, , letničky, trvalky, keře, okrasné stromky, zahradnické vybavení, dekorace, nářadí, postřiky, hnojiva, truhlíky, krmení pro zvířata, jezírkové ryby. Květinové vazby, výzdoba slavnostních tabulí. Prodejna- bývalý areál ZD.

Výroba zemědělská: - rostlinná: zelenina, obilniny, řepka - živočišná: hovězí maso, mléko, vepřové maso Maloobchodní prodejna: - prodej hovězího masa z vlastního chovu - prodej masa a výrobků společnosti Drumas - prodej vajec - prodej potřeb pro chovatele a zahrádkáře Provozovna: - Boršice u Blatnice 350, tel.:572582717

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

Zemědělské družstvo (ZOD*) Letonice: -zemědělská výroba.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - pěstování potravinářské pšenice, sladovnického ječmene, kukuřice na zrno, vojtěšky, slunečnice, prosa, hořčice a svazenky.

Hospodářské družstvo Rostlinná výroba: - pšenice, ječmen, kukuřice, mák, řepka, vojtěška Živočišná výroba, chov: - krávy, skot Ovocnářství: - jabloně, hrušně, višně a švestky Stavební činnost

Pojihlavan, družstvo se zaměřuje na zemědělství, pěstování jahod a samosběr.

Zemědělské obchodní družstvo Drnovice. -živočišná -rostlinná Výroba, prodej: -pšenice krmná -řepka ozimá -mák -maso hovězí -kuřice chovné -těsnící pásky eleskop -vazáky z ocelového lana. Doprava nákladní.

Veselá zahrada. Pěstování, prodej: - skalničky - trvalky - netřesky, rozchodníky, mateřídouška. Výsadba koryt a misek, poradenství. Ruční výroba, prodej: - originální mrazuvzdorná zahradní keramika - keramická dílna - cedule, čísla na dům. Provozovna: - Fryčovice - Ptáčník 374, okr. Frýdek-Místek - tel.: 732972381, 732163629.

Ing. Ondřej Dostál provozuje jahodárnu, zaměřuje se na prodej jahod, umožňuje samosběr a přijímá brigádníky.

Zahradnictví La Toscana prodává okrasné rostliny a stromy, bylinky, hnojiva, substráty, postřiky, ovocné stromy a keře a sazenice zeleniny. Mezi další činnosti se řadí návrhy a realizace zahrad, poradenství, údržba zeleně a stříhání keřů.

René Lemon se zaměřuje na pěstování a prodej různých druhů vánočních stromků.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Pavel Nýdrle provozuje kozí farmu, zaměřuje se na výrobu produktů z kozího mléka a poskytuje ubytování.

Farma. Pěstujeme cherry, koktejlová, keříková rajčata, salátové okurky. Vlastní med květový. Návštěvnické centrum s ukázkovým skleníkem.

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.

Zaměřuji se na chov a prodej koroptví polních od roku 1995. Chov je pod stálým veterinárním dohledem a prováděn na základě souhlasu s chovem koroptve polní Ministerstva zemědělství ČR.

Chov: - ovce - prodej jehňat. Služby: - stříhání ovcí.

Aleš Pink se zaměřuje na chov včel a výrobu medu a včelích produktů.