Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Diagnostická, zkušební a poradenská činnost v ochraně rostlin. Zkušební stanice.

Hlavní aktivitou ekologické zemědělské společnosti SUFOLK s.r.o. je živočišná výroba s produkcí mléka. Dále se zabýváme chovem a prodejem masného skotu. Najdete nás v obci Čížkov - Čečovice, okres Plzeň - jih. Výroba, produkce, prodej: - mléko, mléka. Živočišný výroba, chov, prodej: - masný skot - krávy. Pokud hledáte spolehlivého ...

PORT WOOD, s.r.o. se zaměřuje na výkup a odvoz kulatiny různých druhů dřevin.

Jaroslav Wiglasz zajišťuje prodej elektroinstalačního materiálu a svítidel. Provádění elektrorevizí zařízení, hromosvodů, nářadí.

Lesní školka. -pěstování a prodej sadebního materiálu lesních dřevin -pěstování a prodej vánočních stromků

Chovatelská stanice - YORKSHIRE TERRIER Psí salon

Provoz včelí farmy. Prodej květového, lipového, pastového, akátového a lesního medu. Výroba medových produktů - kakao, jahody, skořice, kurkuma, vlašské ořechy v medu.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě zboží uvedeného v přílohách 1-3 z.č. 455/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů Obchod se zvířaty určenými pro zájmové chovy

Prodej: - semena-květiny, zelenina - hnojiva - květináče - rašelina, zemina - chemické přípravky - zahradnické potřeby - ovocné stromky.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Služby: -chov a prodej prasat, skotu -pronájem nebytových prostor -prodej palivového dřeva -ustájení koní -prodej sena.

Zahradnictví, prodej: - letničky, balkonovky - pokojové květiny - okrasné stromy, keře - ovocné stromy a keře - bylinky - substráty.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba - brambory, řepka, obiloviny.

Služby - lesní těžební práce - přibližování dřeva koněm a traktorem - pilařské práce Jezdectví - ježdění na koních - ustájení koní - přeprava koní a jiných hospodářských zvířat

Rodinná farma: Chov: - masný skot - ovce. Služby: - ubytování - hospůdka, tel.: 608 233 275

Služby: -živočišná výroba -rostlinná výroba

Služby: -rostlinná výroba -živočišná výroba

Farma Eden. Pěstování, výroba: - brambory - vajíčka. Služby: - lisování balíků. Jízdárna.

Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - okopaniny - zelenina - ovoce

Biofarma, pěstování: - obiloviny - pšenice špalda - oves - hrách - žito - hořčice - proso - zelenina - ovoce Živočišná produkce: - vejce - masný skot