Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - pěstování potravinářské pšenice, sladovnického ječmene, kukuřice na zrno, vojtěšky, slunečnice, prosa, hořčice a svazenky.

Hospodářské družstvo Rostlinná výroba: - pšenice, ječmen, kukuřice, mák, řepka, vojtěška Živočišná výroba, chov: - krávy, skot Ovocnářství: - jabloně, hrušně, višně a švestky Stavební činnost

Pojihlavan, družstvo se zaměřuje na zemědělství, pěstování jahod a samosběr.

Zemědělské obchodní družstvo Drnovice. -živočišná -rostlinná Výroba, prodej: -pšenice krmná -řepka ozimá -mák -maso hovězí -kuřice chovné -těsnící pásky eleskop -vazáky z ocelového lana. Doprava nákladní.

Veselá zahrada. Pěstování, prodej: - skalničky - trvalky - netřesky, rozchodníky, mateřídouška. Výsadba koryt a misek, poradenství. Ruční výroba, prodej: - originální mrazuvzdorná zahradní keramika - keramická dílna - cedule, čísla na dům. Provozovna: - Fryčovice - Ptáčník 374, okr. Frýdek-Místek - tel.: 732972381, 732163629.

Ing. Ondřej Dostál provozuje jahodárnu, zaměřuje se na prodej jahod, umožňuje samosběr a přijímá brigádníky.

Zahradnictví La Toscana prodává okrasné rostliny a stromy, bylinky, hnojiva, substráty, postřiky, ovocné stromy a keře a sazenice zeleniny. Mezi další činnosti se řadí návrhy a realizace zahrad, poradenství, údržba zeleně a stříhání keřů.

René Lemon se zaměřuje na pěstování a prodej různých druhů vánočních stromků.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Pavel Nýdrle provozuje kozí farmu, zaměřuje se na výrobu produktů z kozího mléka a poskytuje ubytování.

Farma. Pěstujeme cherry, koktejlová, keříková rajčata, salátové okurky. Vlastní med květový. Návštěvnické centrum s ukázkovým skleníkem.

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.

Zaměřuji se na chov a prodej koroptví polních od roku 1995. Chov je pod stálým veterinárním dohledem a prováděn na základě souhlasu s chovem koroptve polní Ministerstva zemědělství ČR.

Chov: - ovce - prodej jehňat. Služby: - stříhání ovcí.

Aleš Pink se zaměřuje na chov včel a výrobu medu a včelích produktů.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod ovocných stromků a rostlin. Prodej sazenic subtropického ovoce, balených sazenic růží Produkce mraženého ovoce.

Zahradnictví Vodní Zahrada provozované paní PhDr. Ivou Doležalovou nabízí zákazníkům široký sortiment vodních a bahenních rostlin, okrasných travin, středních a vysokých trvalek z vlastní produkce. Dále se specializujeme na stavbu okrasných jezírek, vodních prvků a přírodních koupacích biotopů. Naleznete nás v obci Komořany, okres ...

Pěstování: - Aronie - máta - levandule Výroba, e-shop: - šťávy - sirupy - džemy

Soukromý zemědělec, pěstování: - zelenina, ovoce - brambory, cibule, okurky, rajčata, papriky, jahody

Ing. Lucie Pelouchová provozuje ekologickou farmu, pěstuje a prodává zeleninu a poskytuje ubytování s kapacitou až 10 lůžek.

Emilie Králová se zaměřuje na prodej povolenek k rybaření v rybníku pro různé způsoby lovu.

Družstvo vlastníků Batelov se zaměřuje na zemědělskou výrobu včetně zpracování zemědělských produktů.