Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Vladimír Hefka se zaměřuje na pěstování a prodej vánočních stromků - různé druhy jedlí, borovic a smrků.

Služby: - lesní hospodářství - zpracování lesních hospodářských plánů - organizační, ekonomický poradce v lesním hospodářství. Prodej: - přírodní zemědělské produkty.

Pěstování, prodej: -jablka. -červený, bílý rybíz. Ovocný sad Jarohněvice.

Jan Šigut provozuje ekologickou farmu a chová hospodářská zvířata - chov skotu, ovcí a koz.

Zemědělská výroba Chrást, služby: - setí slunečnice a kukuřice osmiřádkovým secím strojem Monosem s přihnojením - sklizňové práce sklízecími mlátičkami - sklizně nejen veškerých obilovin, ale i slunečnice osmiřádkovými adaptéry. Prodej: - slunečnice - světlice barvířská - kukuřice - řepka olejka - pšenice - ječmen

Rodinná zemědělská firma Lubomír Šantrůček se již od roku 1998 zabývá především pěstováním jahod na Vysočině. Naše plantáže se nachází v České Bělé u Havlíčkova Brodu. Naším hlavním heslem je pěstovat kvalitní produkty a spokojenost každého zákazníka. Proto se snažíme jahody pěstovat co nejšetrněji k přírodě, aby byla zachována přírodní ...

Prodej odrůdových hroznů pro výrobu vína. Kvalitní hrozny pro vinaře v Bio kvalitě z jižní Moravy.

Josef Němec se zaměřuje na zemědělské služby, konzervaci krmiv, lisování balíků, odvoz kukuřice, svoz sena a na osobní dopravu.

Stanislav Krahula se zaměřuje na chov skotu a drobných hospodářských zvířat.

Zahradnictví Quercus, okrasná školka Přemyslovice. Maloobchod i velkoobchod: - okrasné dřeviny - listnaté i jehličnaté stromy a keře - venkovní rostliny - květiny - trvalky, letničky, skalničky, cibuloviny.

Jan Staněk se zaměřuje na pěstování a prodej různých druhů brambor vhodných i k uskladnění.

Prodej - hnojiva, substráty, balkónové květiny vazba velikonoční, dušičková, vánoční. Prodej- květináče, koše, truhlíky. Zahradnictví- trvalky, skalničky, okrasné traviny a dřeviny, dřeviny (popínavé, okrasné), jehličnany, vysazování truhlíků, košů a jiných nádob. Prodej - byliny, koření.

Zahradnictví: - široký výběr okrasných dřevin - poradíme s pěstováním i udržbou rostlin - provádíme výsadby dřevin i trávníků - výsadba truhlíků.

Rodinná farma produkující přes dvacet druhů ovoce, především se zaměřujeme na pěstování a prodej jablek. Pěstujeme jablka: - Akane - Discovery - Rubín - Šampion - Bohemia/Gold - Jonagold, Jonagored - Florina - Melodie - Idared - Denár - Topaz - Karmína - Rubínola - Melrose.

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Ekologické zemědělství. Chov drůbeže, skotu.

AGRO Haná a.s. provozuje hospodářství ve Smržicích se zaměřením na pěstování různých druhů rajčat.

Hlavní činností našeho zemědělského družstva je rostlinná výroba, hospodaříme na 582 ha zemědělské půdy pěstujeme obiloviny, olejniny, cukrovku, pícniny a ovoce. V našich sadech najdete hrušně, jabloně, třešně a slivoně několika odrůd. Dále zajišťujeme nákladní autodopravu vozem Avia, vývoz kapalných substrátů kejdy a hnojiv, postřiky sadů ...

MIŠÁK CZ s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, obilovin a slunečnice.

Zemědělské družstvo - živočišná výroba: chov skotu, výroba mléka - rostlinná výroba: pěstování obilovin, olejnin, cukrovky

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Výroba: - zemědělská - rostlinná, živočišná. - kovovýroba - tel. 572 691 519. Živočišná výroba - farma: tel. 572 691 536.