Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Výroba: - zemědělské komodity (RV, ŽV) - žulové dalžební kostky - mozaika

Odborný lesní hospodář lesního majetku statutárního města Brna. Společnost je držitelem certifikátů: -CFCS 2002:2011 a pracuje dle ISO 9001:2008. Účastník skupinové certifikace lesů PEFC, držitel certifikát obchodního řetězce C-o-C, Dále držitel certifikátů: -dřeva na stavební konstrukce TAZUS -certifikát systému řízení výroby - řezivo ...

Lesní školka. Výroba, prodej: -sazenice lesní a okrasné dřeviny -prostokořenné a obalované sazenice -energetická štěpka -mulčovací kůra.

Pila. Výroba, prodej: -řezivo a dřevo -prkna, latě, hranoly, trámy, fošny. Zakázková výroba: -zahradní a parkový nábytek.

Bobrava a.s. se zaměřuje na rostlinnou výrobu, provoz jídelny a stravování, catering a pronájem kanceláří.

Farma s produkcí konzumních jablek. Dovoz a vývoz pro další zemědělské komodity. Našimi hlavními odrůdami jabloní jsou: Golden, Jonagold, Idared, Gala, Braeburn a Champion. Produkty dodáváme na trhy v bednách, kartónech i v pytlích. Máte možnost nakoupit jablka ve stylu samosběru během září a října.

Zemědělské družstvo Rousínov se zaměřuje na zemědělskou výrobu a pěstování obilnin, řepky, kukuřice, jetele a sóji.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Jiřina Franklová provozuje zahradničky a prodává letničky, dřeviny, trvalky a doplňkový sortiment.

Přemysl Motička provozuje farmu se zaměřením na chov býčků, skotu a pěstování obilovin. Součástí farmy je i bourárna a prodejna masa.

Služby: - zahradnictví - květinářství

Služby: -vázání pohřebních věnců a kytic. Prodej: -květiny -hnojiva -keramické obaly.

Naše firma Agro-la, spol. s.r.o. sídlící v Jindřichově Hradci se zaměřuje především na laboratorní činnost pro zemědělství, potravinářství a životní prostředí. Zavedli jsme program přípravy a distribuce živných půd pro mikrobiologii, mikrobiologické rozbory a přípravu speciálních mlékárenských kultur, na což jsme navázali výrobou ...

Rostlinná výroba Prodej - ječmen - pšenice - slunečnice - seno

Zemědělská výroba: - rostlinná (pšenice, ječmene, slunečnice...)

Živočišná výroba, chov: - masný skot - koně. Ubytování: - 3 apartmány - celková kapacita 14 lůžek s možností přistýlek - plně vybavená kuchyně s jídelnou. Sportovní vyžití: - vyjížďky na koních - výuka jízdy na koni.

Ing. Aleš Hajduček se zaměřuje na inženýrské služby, zahradnictví a na prodej filtrační a čistící techniky.

Okrasná školka, zahradnictví. Pěstování, prodej: - okrasné dřeviny, stromky, keře (listnaté, jehličnaté), jehličnany - pnoucí, vřesovištní růže. Projekce, realizace: - sadové úpravy - rodinné zahrady - výsadba dřevin - údržba veškerých prostranství.

Kamil Pásek se zaměřuje na pěstování, sbíraní a prodej masožravých rostlin.

Jiří Olšanský se zaměřuje na setí, sklizeň, obdělávání půdy, hnojení a stavební práce.

Pěstování, výroba, prodej: - sazenice listnatých a jehličnatých stromů, okrasných dřevin - vánoční stromky - smrk, buk, jedle, -jedle obrovská, kavkazská jedle, korejská jedle, balzamová jedle, smrk pichlavý, borovice blatka.