Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Rudolf Ryzner provozuje pěstírnu hub, prodává hlívu ústřičnou, žampiony a různé koření.

Autodoprava. Zemědělská výroba. Zemědělské služby.

Pavla Holcmanová provozuje zahradnictví a prodává různé druhy květin.

-Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým ...

Zabýváme se zemědělskou prvovýrobou, maloobchodem a velkoobchodem, provozujeme samosběr zeleniny.

Josef Sklenář se zaměřuje na pěstování salátů, rajčat, kedluben a další zeleniny

Lenka Kubistová provozuje ovocnou školku s jabloněmi, meruňkami, hruškami, rybízem, švestkami, třešněmi a dalším ovocem.

Služby: -rekvalifikační kurzy pro dřevorubce -základní kurz obsluhy řetězové pily mimo těžbu dříví -kurzy obsluhy řetězové pily - příčné řezy -rozšiřovací kurzy obsluhy řetězové pily -kurzy obsluhy křovinořezu -opakované školení, je zaměstnavatel povinen provádět dle Zákona č. 262/2006 -kurzy sběračů semen a plodů z vysokých stromů -kurzy ...

Roman Křivka se zaměřuje na pěstování meruněk, broskví a švestek.

Vladimír Ožana se zaměřuje na pěstování a prodej sazenic různých druhů dřevin.

Zahradnictví - e-shop. V nabídce naleznete: růže, trvalky, okrasné traviny, keře, ovocné stromy, japonské javory, živé ploty a další. Zahradnictví se nachází v krásném prostředí Oderských vrchů Díky vlastnímu pěstování je kvalita rostlin na velmi vysoké úrovni. Online prodej rostlin. Poctivá práce, bez přímého prodeje - objednávky na ...

Služby: -jízdy kočárem -chov zvířat a jejich výcvik.

Josef Fabičovic se zaměřuje na ěstování obilovin, luštěnin a olejnatých semen.

Zemědělské družstvo: -rostlinná a živočišná výroba. Šebetov, středisko ŽV, tel.:516 465 418. Vanovice, ovocnářství: tel. 516 528 417, 606 298 247.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: - pokojové rostliny - rostliny okrasné listem - rostliny okrasné květem - svatební kytice - kytky, květiny na auto - květiny pro maminku, pro babičku.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: -pokojové rostliny -rostliny okrasné listem -rostliny okrasné květem -svatební kytice -kytky, květiny na auto -květiny pro maminku, pro babičku.

Zahradnictví u Kopřivů. Prodej: -pokojové rostliny -rostliny okrasné listem -rostliny okrasné květem -svatební kytice -kytky, květiny na auto -květiny pro maminku, pro babičku.

Rodinné Zahradnictví u rozchodníka spol. s r.o. ve Fryštáku - Žabárně má dlouholeté zkušenosti v oboru. Nabízí sazenice okrasných rostlin i ovocných stromů a keřů, bylinky i zeleninu vlastní výroby od semínka - hnojené přírodními hnojivy, zakoupíte u nás sezónní ovoce a zeleninu i doplňkový zahradnický sortiment. Věnujeme se také návrhům a ...

Naše lesy, s.r.o. se zaměřuje na chov a prodej terarijních zvířat.

SOLAGRO, s.r.o. umožňuje samosběr jahod a meruněk a jejich stánkový prodej.