Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Prodej, pěstování: -krmné obilí -konzumní a sadbové brambory -řepka.

Farma Malá Kraš s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej zemědělských produktů.

Zemědělské družstvo Vrchovina. Zemědělství: -živočišná výroba -rostliná výroba

Prodej - startovací kultura FLORAPAN průmyslovou výrobu kvasových druhů chleba Pěstování - chmel a biochmel

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Opravy zemědělských strojů a zahradních systémů, sklizeň kombajny. Prodej domácích produktů. Poradenství v zemědělské a opravářské problematice.

Ovocná školka. Pěstování, produkce, prodej ovocných stromků a keřů: -jabloně, hrušně, třešně, višně, broskvoně, meruňky, slivoně, -rybíz, angrešt, keřové růže.

Zemědělství, rostlinná výroba: Pěstování, prodej: -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický -řepka olejná -cukrovka -mák -chmel.

Zemědělské družstvo (ZD) Rostěnice: -kombinovaná výroba živočišná a rostlinná.

Zabýváme se rostlinnou a živočišnou výrobou, obilniny, olejniny, cukrovka, seno, vinice, švestky, výkrm skotu, zemědělské služby.

Prodej Pachové ohradníky Pacholek profesionální odpuzovač zvěře Plastové přepravky na ovoce a zeleninu Plastové přepravky na maso a pro masný průmysl Plastové přepravky pro pekaře a cukráře Euro přepravky, palety a boxy Hospodářské potřeby Eshop online Výroba Palivové dříví Zemědělská výroba Výroba a prodej rychle rostoucích ...

Lesní školka, pěstování: - vzrostlé stromy - vánoční stromky - okrasná školka

Petr Staňo provozuje hospodářství a zaměřuje se na chov skotu, ovcí, prasat a koní.

VÝROBA: - hrnkové a řezané květiny - balkonové a záhonové květiny - hrnkové chryzantémy - zeleninová sadba. VELKOOBCHOD: - květiny - floristické potřeby - substráty a hnojiva - keramika a plasty. ZAHRADNÍ CENTRUM: - letničky - trvalky - ovocné stromy a keře - okrasné dřeviny

Služby: - lesnictví - těžba a přibližování dřeva - zemědělské služby - sečení - obracení - shrnování - přeprava různých materiálů

Společnost LESORS s.r.o. se specializuje na výsadbu stromů a keřů, plošnou i liniovou. Mýcení křovin s likvidací biomasy. Provádíme těžbu dřeva, manipulaci i prodej palivového a krbového dřeva. Sekáme travní porosty na rekultivovaných plochách i ve městech, provádíme rekultivace a prořezávky. Poskytujeme parkové úpravy. Činnost: - výsadba ...

-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Provozování cestovní agentury ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zahradnictví - návrhy zahrad zdarma - okrasné dřeviny - listnaté, jehličnaté - čarověníky - vřesovité rostliny - mulčovací kůra, rašelina.

Michal Boček se zaměřuje na lesní správu, prodej dřeva a pěstební a těžební práce.

Libor Hrozek provozuje květinářství a zahradnictví s balkónovými a řezanými květinami a smuteční vazbou.

Andrea Ambrožová se zaměřuje na prodej ovocných stromků, navrhování, realizace a údržbu zahrad a na rostlinnou výrobu.

Zahradnictví, prodej - okrasné rostliny, ovocné stromy a keře - mulčovací kůra a substráty. Návrhy a realizace zahrad.

Kateřina Štanclová provozuje rodinnou ekologickou farmu a zaměřuje se na prodej mouky, plodin, pečiva a vajec.