Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Statek u Pipků pěstuje a prodává - dýně, obilí (pšenice, ječmen), topinambury - med. Chov ovcí.

Pěstování, maloobchod, prodej: - meruňky - broskve - brambory - vánoční stromky. - okurky nakladačky. Distribuce sadbových brambor z Vysočiny.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen. Vinařství

Soukromý zemědělec: -brambory -pšenice -ječmen -mrkev -petržel -cibule -semeno hořčice na zelené hnojení -zelí -mák modrý.

Zahradnictví. Prodej: - květiny - vázané zlacené a zelené jmelí - KNOW- HOW - barvení jmelí.

Prodej, eshop: -ovocné stromy (strom) -jabloně -meruňky odolné proti mrazu -nektarinky-velkoplodé -roubované ořešáky -lísky, maliník -kanadské borůvky -velkokvěté a popínavé růže apod.

Maloobchodní prodej: -květiny -vázání kytic a věnců.

Zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zavlažovací truhlíky systém LEBIŠ -samostatné misky a knoty k truhlíkům -balkonové a stěnové držáky na truhlíky. Prodej: -převislé muškáty -bidens, převislé petúnie -jiné balkonové květiny -hnojivo KRISTALON -substrát pro balkonové květiny -vysázené truhlíky s převisem -pro ...

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Prodej: - seno, - sláma, - dřevo (palivové, užitkové), - zemědělské produkty (pšenice, ječmen, kukuřice). Zemědělské služby: - prováděna traktory SAME a NEW HOLLAND, - autodoprava, - opravárenství.

Biofarma - pěstování levandule a prodej výrobků potravinových, dekorativních, relaxačních a kosmetických výrobků z levandule

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Chov skotu.

Zemědělské družstvo: - pěstování plodin a obilovin - chov skota.

Pěstování, prodej: - okrasné stromy, stromky: - jehličnany, listnáče - okrasné rostliny - roubované rostliny. Realizace zahrad a veřejné zeleně

Sady Životice - Producent s.r.o. provozuje jabloňových sady a pěstuje různé druhy konzumních jablek.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská společnost SILYBA a.s. sídlí v místě Dolní Dobrouč, okres Ústí nad Orlicí. V rámci služeb nabízíme rostlinnou a zemědělskou výrobu.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Živočišná výroba Zemědělská výroba

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - obilniny a řepka. Živočišná výroba: - chov plemene Charolais.

Jan Vokurka se zaměřuje na rostlinnou výrobu a provádí přípravné a secí práce, chemické ošetření, sklizeň a další s tím související činnosti.

Leoš Letocha provozuje zemědělskou farmu se zaměřením na ovocnářství a včelařství.

Výroba, prodej: Brikety: -z energetic-kých rostlin a biomasy balení 10kg, na paletě 1tuna, big bag-500 kg -směsi slámy a šťovíku -čistého dřevního odpadu. Rostliné produkty: -obiloviny pšenice (potravinářská a krmná), ječmen krmný -olejniny řepka, -luskoviny hrách potravinářský -energetické byliny, bylina šťovík UTEUŠA. Živočišná ...