Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Pěstování, prodej: - okrasné stromy, stromky: - jehličnany, listnáče - okrasné rostliny - roubované rostliny. Realizace zahrad a veřejné zeleně

Sady Životice - Producent s.r.o. provozuje jabloňových sady a pěstuje různé druhy konzumních jablek.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská společnost SILYBA a.s. sídlí v místě Dolní Dobrouč, okres Ústí nad Orlicí. V rámci služeb nabízíme rostlinnou a zemědělskou výrobu.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Živočišná výroba Zemědělská výroba

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - obilniny a řepka. Živočišná výroba: - chov plemene Charolais.

Jan Vokurka se zaměřuje na rostlinnou výrobu a provádí přípravné a secí práce, chemické ošetření, sklizeň a další s tím související činnosti.

Leoš Letocha provozuje zemědělskou farmu se zaměřením na ovocnářství a včelařství.

Výroba, prodej: Brikety: -z energetic-kých rostlin a biomasy balení 10kg, na paletě 1tuna, big bag-500 kg -směsi slámy a šťovíku -čistého dřevního odpadu. Rostliné produkty: -obiloviny pšenice (potravinářská a krmná), ječmen krmný -olejniny řepka, -luskoviny hrách potravinářský -energetické byliny, bylina šťovík UTEUŠA. Živočišná ...

Zahradnictví Zane. Pěstování: - zelenina - ovoce - osivo, sadba - balkonové květiny

Zahradnictví. Zahradnické práce. Maloobchod, prodej: - hrnkové květiny - skalničky, trvalky - rostliny - dřeviny, keře - zahradní keramika, sošky, květináče.

Výroba, velkoobchod, prodej: -rostlinná výroba: -sladovnický ječmen, řepka, kmín, cukrovka, kukuřice -živočišná: -chov dojnic, produkce mléka a hovězího masa Údržba, oprava, servis: -zemědělská technika, stroje. Výroba: -pekařská, cukrářská. Pekárna: -dodávka do prodejen -chleby, pečivo, vánočky, koláče, k oláčky -pečivo z ...

Martin Komínek provozuje kozí farmu a zaměřuje se na výrobu různých druhů kozích a kravských sýrů.

Marie Kantorová provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování rostlin, stromů, keřů, ovoce a zeleniny.

Výroba, prodej: -farma -domácí vajíčka -zelenina -ovoce.

Firma Romana Bubeníka se soustředí převážně na zemědělské služby jakou je sklizeň, sečení, lisování, svoz, obracení, vakování a setí. Začátek podnikání spadá do roku 2008.Postupem doby se naše činnost soustředila na sklizňové práce špičkovou technikou značky NEW HOLLAND. Provádíme sklizeň řepky, obilovin, slunečnice a kukuřice mlátičkou NEW ...

Jana Holzbecherová provozuje botanické zahradnictví s různými druhy květin.

Michal Švrček se zaměřuje na pěstování a prodej dřevin vhodných na živé ploty.

Pavel Macháň provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování a prodej květin.

Zahradnictví. Prodej: -pokojové rostliny. -okrasné keře.

Rostlinná výroba: -zelinářství -zahradnictví -sadařství.