Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Ovocná školka. Prodej: -ovocné stromky: -jabloně, hrušně, slivoně, třešně, višně, meruňky, broskvoně, angrešty, rybíze, maliny, kanadské borůvky, ostružníky, malinoostružiny, ostružiny, réva, josta, růže, jeřáb.

Výroba a prodej substrátu hlívy ústřičné, jak pro malopěstitele v domácnostech a restauracích, tak pro velkopěstitele plodnic hlívy ústřičné. Nabízí také sadbu, ze které si můžete sami vypěstovat hlívu ústřičnou.

Internetový obchod specializovaný na prodej krmiva pro papoušky.

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Chov ryb Sedlnice zajišťuje chov ryb a jeho prodej - kapr, pstruh, sumec

Naše rodinná firma se od svého založení v roce 1996 věnuje výrobě různých druhů těstovin. Výroba probíhá v moderním závodě, který splňuje nejvyšší standardy kvality a hygieny. Produkty: - Amarantové těstoviny - Těstoviny z mouky špaldové - Těstoviny bezlepkové - Krmné těstoviny - Těstoviny z otrub - Tříbarevný mix - Těstoviny ...

Stáj: - výuka jízdy na koni - chov, výcvik, prodej sportovních koní - jezdecký klub - ubytování, penzion - tábory s koňmi - pořádání akcí.

Činnost: - ovocná školka E-shop: - ovocné stromy, stromky - rybíz, angrešt, maliny - ostružiny, jahody - brusinky.

-Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost Zednictví

Výroba: -prořezávky lesů, větrolamů a remízků -rizikové kácení stromů -prořezávky parků -likvidace náletových dřevin -vyklučení starých sadů a vinic -odvoz a ekoligická likvidace větví, réví z vinic, zbytků rostlin -příprava pozemků pro stavby, zemědělské využití.

Vinařské a zahrádkářské potřeby: -sadbové brambory -osiva -substráty -fólie -pletiva -hnojiva, postřiky, postřikovače -krmné směsi -truhlíky, květináče-keramika, plast -na jaře okrasné dřeviny, hrnkové květiny, sady apod. -ochranné pracovní pomůcky.

Lesnické a dřevorubecké práce. Těžba a přibližování dřeva železným koněm

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Pěstování, zpracování: - vinných hroznů, vinné hrozny. Pronájem, správa: - vlastních nemovitostí.

Povodí Moravy, závod Horní Morava, Provozo vodních toků.

Správa povodí Moravy. Závod Horní Morava Provoz vodních toků.

Povodí Moravy. Závod Horní Morava Provoz a správa vodních toků.

Vodní hospodářství. Správa vodních toků. Správa, ochrana: -povrchové, podzemní vody -povodí -sledování stavu koryt řek a pobřežních pozemků -pečování o koryta vodních toků -provoz a údržba vodních děl v korytech vodních toků -příprava a zajištění úprav koryt vodních toků -odstraňování havárií.

Závod Dyje. Vodní hospodářství. Správa vodních toků.

Povodí Moravy - závod Dyje. Provoz vodních toků.

Závod Dyje. Provoz vodních toků.

Závod Dyje. Vodní hospodářství. Správa, ochrana: -vody povrchové a podzemní.

Závod Horní Morava, provozovna Valašské Meziříčí. Provoz vodních toků.

Provoz a správa vodních toků. Závod Dyje.