Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Firma Romana Bubeníka se soustředí převážně na zemědělské služby jakou je sklizeň, sečení, lisování, svoz, obracení, vakování a setí. Začátek podnikání spadá do roku 2008.Postupem doby se naše činnost soustředila na sklizňové práce špičkovou technikou značky NEW HOLLAND. Provádíme sklizeň řepky, obilovin, slunečnice a kukuřice mlátičkou NEW ...

Jana Holzbecherová provozuje botanické zahradnictví s různými druhy květin.

Michal Švrček se zaměřuje na pěstování a prodej dřevin vhodných na živé ploty.

Pavel Macháň provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování a prodej květin.

Zahradnictví. Prodej: -pokojové rostliny. -okrasné keře.

Rostlinná výroba: -zelinářství -zahradnictví -sadařství.

Prodej: -okrasné dřeviny -stromy, stromky, keře -vřesoviště -skalky -jehličnany -trvalky.

Prodej palivového dřeva Prodej lesních talířových fréz UOT - naorávačů. Drcení klestu a potěžebních zbytků, náletových dřevin. Odstraňování a oklešťování stromoví . Shrnování klestu. Naorávání lesní talířovou frézou. Přibližování dřeva. Strojní vyžínání. Srovnávání pozemků a stavenišť v regionu Zlínský kraj.

Ovocná školka Bojkovice - prodej ovocných stromků např. jabloně, hrušně, slivoně, broskvoně - ovocné keře: rybíz, rakytník.

Pěstování sazenic vinné révy: - e-shop - velkoobchod. Výroba vína. Provozovna a osobní odběr sazenic: Lipová 786 691 02 Velké Bílovice

Zahradnictví: - skalničky - trvalky - balkónové rostliny a letničky - vřesovištní rostliny - okrasné dřeviny - čarověníky - okrasné trávy - vodní rostliny - ovocné stromy - drobné ovoce - osazování truhlíků a veškerých nádob

Marie Wagnerová se zaměřuje na pěstování a prodej ekologických plodin, brambor, zeleniny a obilnin.

Zemědělství, lesnictví: lesní školka prodává sazenice dřevin: -sazenice dřevin vánočních stromků -sazenice lesních dřevin

Helena Štverková se zaměřuju na lesní práce, údržbu zahrad, kultivaci pozemků, rizikové kácení a práce z plošiny.

Vítězslav Smolík provozuje farmu se zaměřením na výrobu mouky, včelařských produktů a umožňuje jízdu na koni.

Grafické návrhy okrasných zahrad. Kompletní realizace zahrady. Okrasná a koupací jezírka Zajištění okrasných a ovocných rostlin. Údržba zahrad. Poradenství v oboru okrasných zahrad, ovocnářství a zahradnictví.

Stanislav Zámečník provozuje farmu a zaměřuje se na výrobu a prodej výrobků z kravského a ovčího mléka.

Zahradnictví. Služby: -výsadba zeleně -návrhy, výsadba a údržba zahrad a veřejných prostranství -poradenská činnost -projekty zahrad a veřejných prostranství zpracované na počítači -vybavení interiérů živými i sušenými květinami. Prodej: -okrasné jehličnany, jehličiny -listnaté keře -trvalky -traviny -růže.

Zahradnictví: - výroba zeleninové a květinové sadby - pěstování zeleniny - pěstování květin a okrasných dřevin.

Zahradnictví, ovocná a okrasná školka. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny -stromky, keře -zemina, substráty -semena. Výsadba, údržba, úprava: -veřejná, soukromá zeleň -zahrady.

Včelařství. Maloobchod, prodej: -včelařské potřeby a pomůcky pro včelaře -svíčky z včelího vosku -medová kosmetika -různé druhy medu, medoviny -výrobky s mateří kašičkou a pylem, propolisové tinktury, masti -mandle, kešu, sušené ovoce v medu -prodej včel Maloobchod, prodej kojenecké potřeby: -hračky -šlapací i aku ...

Jaroslav Koudela provozuje ovocnou školku, zaměřuje se na zahradnictví a poskytuje komplexní služby mulčování, postřiků, sekání a mnoho dalšího.