Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Závod Dyje. Provoz a správa vodních toků.

Závod Střední Morava. Služby: -správa a údržba vodních toků.

Povodí Moravy. Závod Střední Morava. Správa vodních toků.

Povodí řeky Morava, závod Střední Morava Provoz, využití vodních toků.

Povodí řeky Moravy - závod Střední Morava. Činnost: -provoz a využití vodních toků.

Koňský ranč. Jízdárna. Ubytování v apartmánech. Restaurace 54 míst, nový salonek má kapacitu až 100 osob. V létě je Vám rovněž k dispozici zastřešená terasa. Zajistíme kompletní catering pro Vaše soukromé akce a svatby. Párty, občerstvení i ubytování na jednom místě.

Příspěvková organizace Lázeňské lesy a parky Karlovy Vary spravuje lesy, které jsou ve vlastnictví statutárního města Karlovy Vary. Zabýváme se lesním hospodářstvím, hospodařením se svěřenými pozemky a lesními porosty. Zajišťujeme péči o les a obnovu lesa, dále těžbu dřeva a poskytování služeb v myslivosti. Hlavní část lesů v blízkém okolí má ...

Výstavba moderních agrokomplexů, mléčných farem a velkovýkrmen skotu. Výroba krmných směsí. Jatka. Plemenářský chov prasat. Chov drůbeže.

2050farm s.r.o. se zaměřuje na pěstování zeleniny metodami šetrnými k životnímu prostředí a lidskému zdraví.

Chov hmyzu. Prodej, e-shop - krmný i tříděný hmyz vhodný do gastronomie.

Rodinný statek Farma Stehlík v obci Chodouň se zaměřuje na chov dojnic a pěstování obilnin a výrobu mléčných produktů. Čerstvě nadojené mléko bez konzervantů, voňavé máslo, tvaroh plný bílkovin. To vše a mnohem více můžete zakoupit přímo u nás na farmě. Horkou novinkou u nás na farmě je domácí kváskový chléb. Na farmě se nachází i ...

Společnost AGRIS spol. s r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej krmiv. V našem podniku provozujeme také kafilérii, provádíme veterinární asanace a zpracováváme veškerý živočišný odpad. Součástí našich služeb je také neškodné odstraňování těl uhynulých zvířat i jinak zkaženého masa.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -chemické přípravky pro výživu a ochranu zemědělských plodin a lesa -komodity rostlinné výroby -osiva (obiloviny, řepka, kukuřice, slunečnice, trávy aj.) -průmyslová hnojiva, zahradnické substráty a zeminy -pytle, velkoobjemové vaky a motouzy -silážní plachty -ruční aplikační technika (postřikovače, ...

Harvest Love, s.r.o. se zaměřuje na kombajnovou sklizeň, překládací vozy a sklizňové služby.

Vinařství - prodej vín - degustace ve vinném sklepě

Včelařská farma. Výrobky z medu - e-shop: - přírodní med - ochucený med Medvěd - ořechy v medu - medovina.

Výroba, servis a instalace bazénů zapuštěných a nadzemních. Výroba zastřešení a prodej příslušenství pro bazény.

ZP Hospříz, a.s. je transformací z původního družstva a zaměřuje se na rostlinou a živočišnou výrobu.

Velkoobchod, prodej, zastoupení: -vlasová kosmetika Brelil professional -trvalá, rovnání, barvení vlasů -péče - sport, padání vlasů, bio, lupy, šampóny, masky. Zemědělské komodity: - rostlinné produkty: - obiloviny - pšenice, ječmen, kukuřice, oves, tritikále - olejná semena - řepka, slunečnice, lněné semeno, hořčice, sojové ...

Výroba: -obiloviny, olejoviny-řepka, hořčice -mák. Vlnění: -plech. Autodoprava: -AVIA 20 -autojeřáb AD080. Dřevovýroba: -zhotovení krovu -ostatní stolařské práce. Pila: -pořez, dřevo. Prodej: -řezivo.

Pobočka. Lesy České republiky. Lesní správa Šenov.