Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Pobočka. Lení správa Ostravice. Lesní hospodářství: - správa lesů ve vlastnictví státu - správa malých vodních toků a bystřin - lesnictví - těžba dřeva, dříví.

Lesní správa Znojmo. Lesnická činnost. Správa lesů.

Hospodaření v lesích ve vlastnictví státu, ochranná služba, správa drobných vodních toků, myslivost a rybářství, lesnická osvěta a publikační činnost.

Lesy České republiky s.p. Těžba dřeva, pila. Revíry: - Černíny - tel. 327 591 241.

Lesní správa Jablonec nad Nisou, instituce působící v okrese na úseku životního prostředí.

Hospodaření v lesích ve vlastnictví státu. Ochranná služba. Správa drobných vodních toků. Myslivost a rybářství. Lesnická osvěta a publikační činnost.

Lesy České republiky. Lesní správa Náměšť nad Oslavou.

Lesní práce. Lesnictví a myslivost.

Lesy České republiky,s.p. Lesní správa Luhačovice: -Luhačovice,Uherskobrodská 81 tel.:577131099,577131257 fax.:577131100 kontaktní osoba:Ing. Josef Zezula -Brumov-Bylnice,Podzámčí 860 revír Brumov-Bylnice,Sidonie, Štítná nad Vláří,Slopné tel.:577330230,724523838 kontaktní osoba:Ing. Josef Zezula.

Činnost: -hospodaření v lesích -ochranná služba -správa drobných vodních toků -myslivost a rybářství -lesnická osvěta.

- Hospodaření v lesích ve vlastnictví státu - ochranná služba - správa drobných vodních toků - myslivost a rybářství - lesnická osvěta a publikační činnost