Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Jindřich Bednář se specializuje na řezání kulatiny pásovou pilou, prodává stavební řeziva, provádí kácení stromů a těžební práce.

Společnost BIO ESIEINTE s.r.o. se zaměřuje na prodej řepky, vyrábí potravinářské a technické oleje, distribuuje pelety a provádí logistické služby.

-Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba ...

Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Rožďalovice provozuje rybářství ve smyslu zákona o rybářství, tj. chov, zušlechťování, ochrana a lov ryb, popřípadě vodních organismů v rybníkářství nebo při výkonu rybářského práva. Provozování akvakultury, ochrana přírody, čistoty vod, životního prostředí, propagace rybářství a ochrany přírody u ...

Společnost Přáslavská lesní s.r.o. provádí veškeré práce co se týče lesnictví a myslivosti: - vývoz dřeva, - těžba harvestorovou technologií, - štěpkování veškerých surovin, - opravy a údržba lesní techniky a jiné těžké techniky.

Zemědělská výroba: - rostlinná a živočišná.

Jezdecký klub. Ubytování: -penzion

Provoz internetového obchodu Granbuleprobrno.cz. Prodej granulí, konzerv, pamlsků a doplňků stravy pro psy. Dodávka chovatelských potřeb, antiparazitik. Expresní rozvor objednávek po Brně.

Zahradnictví. Pěstování a prodej: - okrasné rostliny - užitkové rostliny - léčivé rostliny - jedlé plody - vonné květy - rostliny na živé ploty.

Jízdárna: -výuka jízdy na koni. Ubytování. Restaurace. Provozní doba: -Po-Ne 11-20 -jízdárna 9-11;14-17 Mimo sezónu jízdárna Po-Pá, jindy po dohodě.

Společnost Houby zle s.r.o. provozuje e-shop s prodejem hub. Naše farma pěstuje a zpracovává medicinální houby. Dbáme na nejvyšší kvalitu. Produkty jsou z čerstvých hub.

Služby: -ubytování -penzion. Kapacita 19 lůžek, každý pokoj v lastní soc. zařízení, kuch kout. 2x pětilůžkový - 3x třílůžkový možnost přistýlek Pro ubytované možnost projížďky na koních. Agroturistika. Možnost stravování v místních restauracích. Jezdecký klub Rakvice.

Zemědělská výroba: -rostlinná: -výroba, prodej hroznové víno, -lahvové i sudové víno - červené, bílé -ledová, slámová, odrůdová, přívlastková vína -dodávka stáčecího zařízení pro sudová vína -vína pro gastronomii -svatomartinská vína. Vinotéka: -otevřeno 24 hodin denně -vína vlastní produkce -prodej vlastních výrobků. Vinný ...

Firma Ze-Za-Hrátky připravuje a prodává zeleninové bedýnky. K prodeji máme bedýnky se sezónní, lokální, organickou a zralou zeleninou. Pěstování zeleniny na vlastním poli.

Ryrybářské potřeby, prodej ubytování. Ubytovací služba, ubytování, ubytovna: -zděný objekt s centrálním plynovým topením, vstup do pokojů z vnějších teras. -celková kapacita je 48 lůžek -4 pokoje po 2 lůžkách -4 pokoje po 4 lůžkách -4 pokoje se 6 ti lůžky běžně využívané jako pro čtyři osoby -každý pokoj má vlastní sprchu a ...

Jelení farma se nacházi ve viniční trati Ječmeniště. Vinárna: -kapacita 50 míst (rozděleno do dvou místností propojených chodbou) -letní terasa -pohoštění-studená i teplá kuchyně, specialitou je zvěřinový guláš -posezení při harmonice -možnost konání rodinných oslav, svateb, firemních večírků -degustace znojemského ...

-Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -ubytování v kempu

Naše Jezdecká stáj Karolína, kterou můžete navštívit v obci Zbraslav v těsné blízkosti města Brna,  nabízí všem zájemcům kurzy jízdy na koni a vyjížďky po okolí ve westernových sedlech. Rádi u nás přivítáme dospělé i děti, pro které také pořádáme dětské tábory. V našem jezdeckém areálu dále nabízíme pořádání Horse Western Show, což je jedinečný ...

Kemp, hospůdka, penzion: -půjčovna kol -stany -samooobslužná kuchyňka -jídlo v restauraci -dvoulůžkové pokoje (4x z toho manželská postel) a s možností přistýlky -pro rodiny s dětmi (podle velikosti pokoje pro 1-3 děti). -vinný sklípek -vyjížďky na klidných turistických koních -koně sedláme turistickými westernovými ...

Kvalitní brambory za rozumné ceny na Váš stůl dodá soukromý zemědělec pan Vojtěch Koutný. Pan Vojtěch Koutný se v obci Kladky, která se nachází v okrese Prostějov již několik let věnuje pěstování a prodeji konzumních brambor. Dodáváme kvalitní a chutné brambory, které pěstujeme na úrodné půdě našeho regionu. Dále se také zabýváme ...

Zemědělské družstvo Mříčná - Peřimov se nachází se v podhůří Krkonoš v okrese Semily. Výroba: - živočišná výroba - rostlinná výroba. Živočišná výroba je dosud provozována ve 3 střediskách: Hoření Mříčná, Mříčná 174 a Peřimov. Pro rostlinnou výrobu bylo vybudováno zázemí - středisko RV v Peřimově.

Velkoobchod s ovocem a zeleninou.

Dodavatel čerstvých hub:. Prodej: - žampiony - hlíva ústřičná - Shiitake houbičky - sušené či nakládané houby.

Výkup štěňat a koťat. Provoz obchodu se zvířaty určenými pro zájmové chovy. Export čistokrevných zvířat.

Zemědělské družstvo Bořetice se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu.