Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Pobočka. Lení správa Ostravice. Lesní hospodářství: - správa lesů ve vlastnictví státu - správa malých vodních toků a bystřin - lesnictví - těžba dřeva, dříví.

Lesní práce. Lesnictví a myslivost.

Lesní správa Jablonec nad Nisou, instituce působící v okrese na úseku životního prostředí.

Lesy České republiky,s.p. Prodej, zpracování: -dřevo, řezivo. Soudní znalec: -obor lesní půda, porost, škody -Halata Petr, Ing.

Export, import, obchodní činnost: - slad, ječmen, pohanka, pšenice a další zemědělské produkty.

Výroba, velkoobchod: - krmiva pro zvířata. Služby: - veterinář - poradenství.

Výroba: - krmiva -krmné směsi -doplňkové látek.

Nákladní doprava - zeminy, sutě, sypké materiály, zemědělské komodity Zimní a letní údržba komunikací - čištění zametacím vozem komunikace, objekty, areály Zemědělské služby - rozmetání matriálů na pozemky, sečení, mulčování, obracení a shrnování sena Cisternová doprava - přeprava kejdy, digestátu a odpadních vod, aplikace materiálů ...

Výkup lesů, půdy. Rizikové kácení stromů. Prodej palivového dříví.

Výroba, prodej kyselin, fosforečnanů a pracích prášků, anorgamické chemikálie, chemický podnik. Výrobce kyseliny fosforečné termické a fosforečných solí. Kyselina, kyseliny: -fosforečná termická-potravinářská -fosforečná termická-technická. Fosforečnany sodné: -Aditiva pro masný průmysl. Fosforečnany ostatní: -ALUFOS - ...

Zveme Vás k návštěvě naší koňské stáje Lidka, která se nachází v malé obci Heřmanovice v nádherném prostředí jesenických hor mezi městy Vrbno pod Pradědem a Zlatými Horami. Nabízíme Vám zajímavý výukový program jízdy na koni s odborným dohledem pro Vás i pro Vaše děti. Dále můžete využít nabídku vyjížďky na koních, vodění dětí, zkušební jízdy ...

E-shop prodejny EQUICENTRUM Nabízíme prodej těchto jezdeckých potřeb: - veškeré vybavení pro jezdecký sport a pro chov koní - krmiva a a doplňky výživy - kosmetika pro koně - internetový obchod - prodejna v Jaroměři - jezdecké potřeby, sedla, přilby, potřeby pro koně, deky, vesty, udidla, western. Navštivte naši kamennou ...

Výkup, prodej: -základní druhy obiloviny, luštěniny, olejniny. Služby: -sušení, čištění -skladování -ošetření inhibitory plísní -vážení na úředně ověřené váze -nakládka a vykládka vagónů ve spolupráci se SZIF nákup a skladování pšenice a ječmene.

Květinářství a zahradnictví Dallago Rosi se zaměřuje na prodej řezaných květin, trvalek, substrátů, kamenů, truhlíků, nářadí a dalšího zahradnického náčiní.