Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
-Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti

-Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Obchodní činnost

Smíšené hospodářství Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti

-Služby v rámci lesnictví a těžby dřeva - práce s motorovou pilou

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Sladkovodní akvakultura

-Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost -Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb -Nákup a prodej zboží za účelem dalšího prodeje s výjimkou zboží,na něž je třeba zvláštní povolení

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Zahradnictví Prodej: -květiny řezané -květiny sázené -sazenice -semena. - zahradní a parkové úpravy

Zahradnictví, prodej, e-shop: - růže - osiva - hnojiva - květináče

Prodej, e-shop: -včelařské potřeby -kompletní sortiment včelařských potřeb -vše pro včelařství.

Lesní výroba a prodej: -surové dřevo -kulatina -tyčovina -dřevní odpad. Možnost zapůjčení lesní techniky. Myslivost: -prodej lovů a poplatkový odstřel trofejové zvěře. Rybářství: -prodej tržních ryb* a rybí násady. Konzultační a poradenská činnost v oboru lesnictví.

Zahradnictví: - množení a pěstování rostlin - prodej květin - nabídky sadby zeleniny.

Zemědělství: -živočišná výroba.

Malooobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmivo -živá zvířata.

Živočišná výroba: - drůbež.

Penzion (pension): - celoroční ubytování - selské stavení, 5 pokojů (1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5), kapacita 15 lůžek - rodinná rekreace pro příznivce agroturistiky, turistiky - možnost jízdy na koni (jízdárna) - stravování ve vlastní kuchyni. Půjčovna, pronájem: - jízdní, horská kola. Chov, odchov, prodej (Haitl David): - ...

Restaurace. Penzion. Svatby. Oslavy. Hřebčín. Jízda na koni.