Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
zánik poslední živnosti: 31.7.2006. Prodej produktů rostlinné výroby.

Výroba a prodej: - krmiva - krmné směsí - doplňkové látky a premixy pro koně a jiná hospodářská zvířata. Prodej: - koně. Minibazar: - jezdecké potřeby.

Zprostředkování prodeje: -vykrmených prasat. Distribuce krmiv pro psy.

Prodej: - hnojiva - pesticidy pro zemědělství a pro zahrádkáře - nafta - oleje, maziva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - květiny - semena

Zahradnictví: -řezané květiny -hrnkové květiny -svatební kytice -pohřební věnce -zahrádkářské potřeby -chemická ochrana rostlin. Prodejna: -Palackého náměstí 146 539 73 Skuteč tel.: 469350505

Specializovaný zverimex – prodej živých zvířat, chovatelské potřeby, krmiva, akvaristika. Granulovaná krmiva pro psy a kočky

Zahradnictví. Maloobchod, prodej, květinářství: - květiny (hrnkové, řezané) - zahrádkářské potřeby.

Maloobchod, prodej: -ratanové (rattanové) doplňky -dárkový porcelán -keramika -sklo dárkové -řezané květiny -hrnkové květiny -suchá vazba -umělé květiny a sušiny včetně aranžování. Služby: -luxusní balení dárků (dárky) -dárkové koše a balíčky -aranžování interiérů -poradenství v oblasti květin -zajištění veškeré výzdoby ke ...

Výkrmna, chov, odchov, prodej: -kuřata, drůbež -brojleři. Ukončili činnost 11/2011.

Výhradní dodavatel zeleninových specialit z Rakouska pro ČR a SR.

Zemědělská výroba. Farma. Živočišná výroba, chov a prodej: - pštrosi, pštrosů. Umožnění prohlídky, výklad odborným personálem. Zrušeno s likvidací 07/2011.

Zahradnictví u Špačků Prodej vzácných i běžných listnatých a jehličnatých dřevin a zahradní mrazuvzdorné keramiky.

datum zániku: 1.6.2013. Velkoobchod s obilím, osivem a krmivem.

Prodej, maloobchod: -krmiva, krmivo mražené maso, granule pro psy, kočky a králíky, šroty, krmné směsi, vitamíny -chovatelské potřeby. Prodejna: -Teplého ulice -Havlíčkova ulice. Stříhání psů tel:776106436. Obchodní zastoupení Biofaktory s.r.o.

Nákup: -sportovní koně -plemenní koně. Výcvik: -sportovní koně. Prodej: -sportovní koně -plemenní koně. Poradenská činnost v oblasti: -nákup plemenných a sportovních koní v zahraničí.

Zahrada Lada Slepotice Prodej: - okrasné stromy a keře - růže - túje - betonová koryta - zahradní keramika - truhlíky - substráty - čarověníky - roubované jehličnany Služby: - návrhy zahrad a jejich realizace

Maloobchod, prodej, jezdecká škola, chov, výcvik, testace, přeprava: -jezdecké potřeby (zboží pro jezdecký sport) -výstroj pro jezdce.

datum zániku: 30.4.2009. Jahodárna. Pěstování, prodej: -jahody. Plantáž na ul. Vltavínská, Třebíč.

Kompletní lesnická činnost. -pěstební činnost -těžba a přibližování dřeva -výkup a odvoz dřeva -obhospodařování lesních pozemků -poradenství v oblasti lesnictví

Podnikatel ukončil činnost 12/2010. Nyní provozuje firmu Martin Jaroš - IČO: 73602701. Výroba, prodej: - řezivo. Výkup, těžba: - kulatina.

Český klub chovatelů lam. Podnikatel ukončil činnost 05/2008.