Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Chov ovcí pro vlnu. Výrobky z vlny: - ručně tkané výrobky - plstěné výrobky - výroba hraček

Westernový ranč v Kopřivnici, který chová americké koně. Služby: - agroturistika, hipoturistika - vyjížďky, projížďky na koních - výcvik koní - westernové ježdění - jezdecké soutěže - členství v jezdeckém klubu - pořádání společenských akcí s hudbou - restaurace ve westernovém stylu

Dřevařská výroba, pilařská výroba, výroba řeziva, desek, krovů, vazeb. Těžební činnost v oboru lesnictví. Prodej: -řezivo, kulatina -biomasa -štěpka -piliny -kůra -palivové dříví -dřevařské pilařské zbytky. Nákladní doprava. Parking camp na Masters Off Rock. Půjčovna, pronájem věcí movitých. Půjčovana a pronájem sportovních ...

Prodej - kobercové trávníky Služby: - založení trávníku - travní koberec

Chovatelská stanice GYMOR: - německý ovčák - knírač malý pepř a sůl. Služby: - hotel pro psy - výcvik psů.

Lesnictví, lesnická činnost: - výsadba lesních porostů - ošetřování stromků, ožin - správa lesních majetků - odborné poradenství - dodávky palivového dříví

Chovatelská stanice: - Ruská barevná bolonka, ruský barevný boloňský psík

Služby: - chov a prodej koní plemen Appaloosa a Quarter Horse - trénink westernových koní - výcvikové hodiny jezdectví pro děti - ustájení koní

Zahradnictví: - balkonové rostliny - záhonové rostliny - roubované okurky a melouny - hrnkové a řezané chryzantémy

Prodej semen a rostlin. Semena: - jehličnany - listnaté dřeviny - květiny, skalničky, léčivky. Rostliny: - jehličnany - listnaté dřeviny - vodní rostliny - ovocné stromy - jahodník, maliník... a další.

Nabízí služby v oblasti zemědělství. Hlavní náplní naší práce je zemědělská rostlinná výroba a ubytování. Zemědělská výroba: - ozimá pšenice - jarní pšenice - ječmen - řepka - mák - proso. Ubytování: - apartmán až pro 4 osoby. - ubytovna s 8 lůžky.

Služby: - trénink koní a výcvik jezdců - Line Free Collection - výuku jízdy na koni bez provazu, ohlávky, udidla.

Služby: - zemědělská výroba - setí obilovin, olejnin a luskovin - podmítka - poradenství.

Služby: - zemědělské lužby a posklizňové činnosti - příprava staveniště

Údržba zeleně: - sečení trávníků ( parkových i ruderálních) - zakládání trávníků - provzdušňování trávníků - ořez a tvarování živých plotů - ořezy a kácení stromů - frézování pařezů - drcení a štěpkování větví - výsadba stromů a keřů.

Jahodárna Čejkovice pěstuje a prodává jahody, třešně, meruňky a maliny. Nabízí samosběr jahod a prodej sazenic jahodníku.

Zemědělská farma Zlaté Hory chová koně a nabízí jízdu na koni, vyjížďky do přírody a vození dětí na ponících (také i do přírody). Rozsah a druh vyjížďky přizpůsobíme Vaším jezdeckým zkušenostem.

Chovatelská stanice - ANGLICKÝ KOKRŠPANĚL Úprava psů

Výroba, prodej, e-shop: - med, medu - medovinka - propolis produkty - kosmetika. Chov včel, včelí farma.

Služby: - mytí oken a čištění žaluzií - ochrana budov proti ptactvu - čištění a opravy fasád - opravy střech a klempířské práce - montáže, nátěry konstrukcí - rizikové kácení