Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Činnost: - rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou

Výroba: -zemědělská. Rostlinná výroba -obiloviny,řepka olejka,mák luštěniny,brambory, loupané brambory (vakuově balené po 10Kg) Živočišná výroba -chov skotu a prasat -mléko Distibuce olejů a maziv značka AGIP Výroba opotřebitelných dílců zemědělských strojů na přípravu půdy a sklizeň cukrové řepy (cukrovky) Stanice technické ...

Zemědělská výroba: - živočišná (masové výrobky) - rostlinná Doplňková činnost: - prodej: - výkup, prodej, drcení: - plasty, recyklace /PE polyetylen, PP, PS, ABS.

Chov zoologických zvířat. Živočišná výroba.

Nabízíme: - klub - pronájem areálu - ustájení - krytá hala - terénní jízdy - travnaté výběhy

Zemědělská živočišná výroba. Chov a prodej: - prasata a selata.

Chov akvarijních, bazénových a sladkovodních ryb.

Živočišná výroba: - chov a prodej malých selat a vykrmených prasat.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Provádění šlechtění, chovu a výkrmu prasat, jatečného zpracování prasat, skotu a pštrosů, výroby uzenářských výrobků.

Organizace: -dostihy -reklama. Tréninkové středisko. Prodej: -koně. Jízdy: -kočárem -na koni. Možnost rybaření. Myslivost: -honitby na koních. Sponzorování: -koně -dostihy. Ubytování: -hotel HELIOS.

EQUI HANUŠ s.r.o. je firmou s mnohaletou tradicí a širokou paletou filmových zkušeností, a to včetně rozsáhlých a náročných projektů. Naše služby: - koně, konští kaskadéři - půjčovna kočárů a vybavení pro koně - jezdecká a vozatajská výuka - vyjížďky na koních - přeprva kočárů a koní. V oblasti zajištění filmových prací jsou ...

Činnost: - výkup, export čistokrevných štěňat a ušlechtilých koťat s PP i bez do zemí jižní a západní Evropy.

Farma, chov: - ovce - koně Ubytování na farmě s kapacitou 20 osob. Možnost projížděk na koních a rybaření. Restaurace

Zemědělská výroba: -rostlinná a živočišná výroba.

ZD**-zemědělské družstvo Nesovice. Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.