Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek - ovce.

Vedení: - jednoduché účetnictví na PC. Pěstování a sběr hub. Chov kožešinových zvířat. Chov zoologických zvířat. Chov laboratorních zvířat. Činnosti autoškol, leteckých a obdobných škol. Maloobchod v nespecializovaných prodejnách. Silniční nákladní doprava.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Farma. Ekozemědělství. Zemědělství: - živočišná výroba - rostlinná výroba.

Farma koní. Služby: -trénink dostihových koní -výuka ježdění (jízdy) v jízdárně -vyjížďky do terénu pro pokročilé -ustájení dle dohody. Chov: -koně (koní) plemene Anglický plnokrevník. Poradenství, služby: -výživa a krmení koní -při sestavení elektrických ohrad (ohrady) -sestavení krmného plánu s využitím vitamínových, ...

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Služby: -zemědělství -živočišná výroba -chov jatečních prasat -chov kuřic -konzumační vejce tříděné.

Chov, prodej: -sladkovodní ryby -drůbež-husy. Služby: -rybolov a služby s tím související. Doprava: -dálková přeprava ryb -tel.602235302 Práce: -zemní, výkopové.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Činnost: - rostlinná výroba (zemědělské plodiny, vojtěškové úsušky) - živočišná výroba ( produkce selat)

Zemědělská výroba, pěstování, chov. - norků, norek.

Služby: -zemědělské práce -šlechtění sadbových brambor -doprava Prodej: -konzumní brambory -vepřové maso v půlkách -maso hovězí ve čtvrtích. Zakázková dřevovýroba: -zakázkové truhlářské práce -žebříky -štafle.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Oprava, servis: - zemědělské stroje.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Soukromý zemědělec - rostlinná a živočišná výroba

Rostlinná a živočišná výroba.