Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Činnost: - rostlinná výroba (zemědělské plodiny, vojtěškové úsušky) - živočišná výroba ( produkce selat)

Zemědělská výroba, pěstování, chov. - norků, norek.

Služby: -zemědělské práce -šlechtění sadbových brambor -doprava Prodej: -konzumní brambory -vepřové maso v půlkách -maso hovězí ve čtvrtích. Zakázková dřevovýroba: -zakázkové truhlářské práce -žebříky -štafle.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Oprava, servis: - zemědělské stroje.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Soukromý zemědělec - rostlinná a živočišná výroba

Rostlinná a živočišná výroba.

Rostlinná výroba. Živočišná výroba.

Zemědělská výroba - výroba uzenin

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Šlechtění skotu, inseminace skotu a prasat, poradenství: - inseminace skotu a prasat - kontrola užitkovosti skotu a prasat - vyšetřování ultrazvukem - sestavování připařovacích plánů - dodávku spermatu býků i kanců všech významných plemen - poradenství z oblasti šlechtění skotu a prasat.