Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Nabízí: -senážní plachty Polydress firmy BP Chemicals Plas Tec. Výhody senážních plachet: -jedná se o dvouvrstvou folii o síle 150 mikronů -UV garance 12 měsíců -plachta je vyrobena z jednoho kusu. Rostlinná a živočišná výroba.

Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.

Chovatelská stanice: - německý ovčák.

Jízdárna, jízda na koni. Prodej - jezdecké potřeby.

Rostlinná výroba. Živočišná výroba. -centrála Doubravice nad Svitavou

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba kombinovaná živočišnou výrobou.

Zemědělství: - živočišná výroba.

Zemědělství. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělské družstvo: - živočišná a rostlinná výroba.

Sdružení soukromých hospodařících rolníků Pěstování plodin jiných než trvalých Velkoobchod se základními zemědělskými produkty a živými zvířaty Silniční nákladní doprava

Zemědělské družstvo. Chov a velkoprodej drůbeže.

Rodinná stáj nabízí celoroční projížďky koňským spřežením, účast na svatbách, výročích aj. rodinných oslavách. V zimě projížďky v saních.

Rostlinná výroba. Pěstování: -brambory.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Živočišná výroba.

Zemědělské obchodní družstvo Úmonín. Rostlinná výroba. Živočišná výroba.