Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělské obchodní družstvo: -zemědělská výroba: -ozimá pšenice, sladovnický ječmen -ozimá řepka -mák -cukrovka -živočišná výroba: -hovězí a vepřové maso (živé) -mléko. Služby: -nákladní autodoprava -oprava nákladních aut. Výroba krmných směsí v Medlovicích.

Výroba zemědělská: - rostlinná: zelenina, obilniny, řepka - živočišná: hovězí maso, mléko, vepřové maso Maloobchodní prodejna: - prodej hovězího masa z vlastního chovu - prodej masa a výrobků společnosti Drumas - prodej vajec - prodej potřeb pro chovatele a zahrádkáře Provozovna: - Boršice u Blatnice 350, tel.:572582717

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

Zemědělské družstvo (ZOD*) Letonice: -zemědělská výroba.

Hospodářské družstvo Rostlinná výroba: - pšenice, ječmen, kukuřice, mák, řepka, vojtěška Živočišná výroba, chov: - krávy, skot Ovocnářství: - jabloně, hrušně, višně a švestky Stavební činnost

Zemědělské obchodní družstvo Drnovice. -živočišná -rostlinná Výroba, prodej: -pšenice krmná -řepka ozimá -mák -maso hovězí -kuřice chovné -těsnící pásky eleskop -vazáky z ocelového lana. Doprava nákladní.

Pavel Nýdrle provozuje kozí farmu, zaměřuje se na výrobu produktů z kozího mléka a poskytuje ubytování.

Zaměřuji se na chov a prodej koroptví polních od roku 1995. Chov je pod stálým veterinárním dohledem a prováděn na základě souhlasu s chovem koroptve polní Ministerstva zemědělství ČR.

Chov: - ovce - prodej jehňat. Služby: - stříhání ovcí.

Aleš Pink se zaměřuje na chov včel a výrobu medu a včelích produktů.

Emilie Králová se zaměřuje na prodej povolenek k rybaření v rybníku pro různé způsoby lovu.

Jan Šigut provozuje ekologickou farmu a chová hospodářská zvířata - chov skotu, ovcí a koz.

Stanislav Krahula se zaměřuje na chov skotu a drobných hospodářských zvířat.

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Ekologické zemědělství. Chov drůbeže, skotu.

Zemědělské družstvo - živočišná výroba: chov skotu, výroba mléka - rostlinná výroba: pěstování obilovin, olejnin, cukrovky

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Výroba: - zemědělská - rostlinná, živočišná. - kovovýroba - tel. 572 691 519. Živočišná výroba - farma: tel. 572 691 536.

Výroba: - zemědělské komodity (RV, ŽV) - žulové dalžební kostky - mozaika

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Přemysl Motička provozuje farmu se zaměřením na chov býčků, skotu a pěstování obilovin. Součástí farmy je i bourárna a prodejna masa.

Živočišná výroba, chov: - masný skot - koně. Ubytování: - 3 apartmány - celková kapacita 14 lůžek s možností přistýlek - plně vybavená kuchyně s jídelnou. Sportovní vyžití: - vyjížďky na koních - výuka jízdy na koni.

Autodoprava. Zemědělská výroba. Zemědělské služby.