Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělství. Zemědělská výroba: - živočišná - rostlinná - práce s půdou. Prodej: - zemědělské a živočišné produkty. Autodoprava, doprava: - silniční nákladní vnitrostátní přeprava - přeprava sypkých materiálů.

Zemědělské družstvo. Výroba: rostlinná a živočišná

Výroba zemědělská rostlinná: -obiloviny -řepka. Výroba zemědělská živočišná: -skot -prasata. Autodoprava: -nákladní LIAZ+vlek, valník, plachta, oblouky LIAZ sklopka (sklápěč). Opravy: -stroje zemědělské -zemědělská technika. Řemeslo: -zámečnictví -zednické práce -pokrývačské práce -truhlářství, truhlářské práce. Služby: -mytí ...

Služby: -zemědělské družstvo -rostlinná výroba -brambory -sadba -obiloviny a řepka -živočišná výroba -jatečná prasata a býci.

Služby: - vyjížďky na koních - výuka jízdy na koních - vození dětí na ponících - intenzivní víkendové kurzy - terapie pro postižené Dále nabízíme: - ustájení, výcvik, obsedání, přeprava koní.

Farma. Chov: - ovce - kozy - Gotingenské prase. Prodej: - kozí mléko.

Výroba, chov: -kozy -zemědělské plodiny -zemědělská výroba.

Chov koní: - výcviky koní - prodej hříbat i koní do sportu - připouštění plemen (hřebcem Sacramoso Euridika) - ustájené koní (pastevní, boxové) - projížďky v kočáře.

Petr Brunclík provozuje Ranč Divoké růže a jezdecký klub.

Farma Labuty s.r.o. se zaměřuje na chov slepic a prodej čerstvých vajec.

Pronájem - koně, rodinný ranč - 10 koní - možnost ježdění dětí i pokročilých bez omezení věku Psí hotel

Služby - ubytování v soukromí - sportovní rybolov

Chov ryb Sedlnice zajišťuje chov ryb a jeho prodej - kapr, pstruh, sumec

Stáj: - výuka jízdy na koni - chov, výcvik, prodej sportovních koní - jezdecký klub - ubytování, penzion - tábory s koňmi - pořádání akcí.

Koňský ranč. Jízdárna. Ubytování v apartmánech. Restaurace 54 míst, nový salonek má kapacitu až 100 osob. V létě je Vám rovněž k dispozici zastřešená terasa. Zajistíme kompletní catering pro Vaše soukromé akce a svatby. Párty, občerstvení i ubytování na jednom místě.

Výstavba moderních agrokomplexů, mléčných farem a velkovýkrmen skotu. Výroba krmných směsí. Jatka. Plemenářský chov prasat. Chov drůbeže.

Chov hmyzu. Prodej, e-shop - krmný i tříděný hmyz vhodný do gastronomie.

Rodinný statek Farma Stehlík v obci Chodouň se zaměřuje na chov dojnic a pěstování obilnin a výrobu mléčných produktů. Čerstvě nadojené mléko bez konzervantů, voňavé máslo, tvaroh plný bílkovin. To vše a mnohem více můžete zakoupit přímo u nás na farmě. Horkou novinkou u nás na farmě je domácí kváskový chléb. Na farmě se nachází i ...

Včelařská farma. Výrobky z medu - e-shop: - přírodní med - ochucený med Medvěd - ořechy v medu - medovina.

Výroba, servis a instalace bazénů zapuštěných a nadzemních. Výroba zastřešení a prodej příslušenství pro bazény.

Stavební firma - opravy a rekonstrukce rodinných domů, výstavba rodinných domů na klíč. Chov chladnokrevných koní. Práce v lesnickém odvětví.

ZP Hospříz, a.s. je transformací z původního družstva a zaměřuje se na rostlinou a živočišnou výrobu.

Velkoobchod, prodej, zastoupení: -vlasová kosmetika Brelil professional -trvalá, rovnání, barvení vlasů -péče - sport, padání vlasů, bio, lupy, šampóny, masky. Zemědělské komodity: - rostlinné produkty: - obiloviny - pšenice, ječmen, kukuřice, oves, tritikále - olejná semena - řepka, slunečnice, lněné semeno, hořčice, sojové ...