Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělská činnost. - rostlinná a živočišná výroba.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Krůtí farma. Produkce, výroba: -šestitýdenní krůťata. Výkrm: -krůty. Poradenská činnost: -při výkrmu krůt. Služby: -veškeré veterinární -dezinfekce a čištění-haly. Práce se zemními stroji UNC*: -nakládka materiálu -výkopové práce -čištění hal* (objektů). Podnikání s odpady: -likvidace-pevné odpady z čisticích stanic ...

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Ekologická farma.

Výroba: - rostlinná - živočišná.

Stavební činnost: - stavby na klíč - obklady staveb. Zateplování: rodinné domky. Montáž: - sádrokarton KNAUF - stropní kazetové podhledy. Práce: - drobné zednické. Čistění a mytí tlakovým strojem WAP: - střechy, větší plochy, haly, fasády - svislé a vodorovné kanalizace. Živočišná výroba-prodej: - kuřice - stáří 10 týdnů a ...

Zprostředkování prodeje: -vykrmených prasat. Distribuce krmiv pro psy.

Výkrmna, chov, odchov, prodej: -kuřata, drůbež -brojleři. Ukončili činnost 11/2011.

Zemědělská výroba. Farma. Živočišná výroba, chov a prodej: - pštrosi, pštrosů. Umožnění prohlídky, výklad odborným personálem. Zrušeno s likvidací 07/2011.

Nákup: -sportovní koně -plemenní koně. Výcvik: -sportovní koně. Prodej: -sportovní koně -plemenní koně. Poradenská činnost v oblasti: -nákup plemenných a sportovních koní v zahraničí.

Maloobchod, prodej, jezdecká škola, chov, výcvik, testace, přeprava: -jezdecké potřeby (zboží pro jezdecký sport) -výstroj pro jezdce.

Český klub chovatelů lam. Podnikatel ukončil činnost 05/2008.

Výroba živočišná: -chov prasat -prodej prasata, vepřové maso.

-Zprostředkování v oblasti obchodu a služeb -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej mimo obory vyhrazené živnostenským zákonem

Smíšené hospodářství Sladkovodní akvakultura

Chov mléčného skotu Lesnictví a těžba dřeva

Rybolov Rostlinná výroba Živočišná výroba

Chov: - ryby. Rostlinná výroba. Živočišná výroba.

-Výroba ostatních výrobků jinde neklasifikovaných - certifikace a výroba humusu -Správa a údržba nemovitostí -Realitní činnost -Specializovaný maloobchod -Zprostředkování obchodu -Chov ostatních zvířat (kromě hospodářských a jatečných)

Ostatní maloobchod s novým zbožím ve specializovaných prodejnách Ostatní ekonomické činnosti (CZ NACE) Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel