Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Představte si místo, kde se každý den setkáváte s pestrostí barev a radostným švitořením. Papouščí zoologická zahrada v Bošovicích je právě takovým místem! Tato jedinečná zoologická zahrada se specializuje na chov exotických papoušků, kde každý návštěvník může obdivovat jejich krásu a učit se o jejich zajímavém chování. V současné době je možné ...

Zemědělská činnost: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Autodoprava: -nákladní doprava vnitrostátní. Výroba, autoopravna, servis: -zemědělské stroje -lesnické stroje.

Chovatelská stanice z Malebného povltaví se zabývá čistokrevným chovem pomeranianů, což jsou malí, roztomilí a hraví psi, kteří patří do skupiny špiců. Tato stanice se snaží již od roku 1989 odchovávat zdravé, kvalitní a vyrovnané jedince, kteří splňují standard plemene. Chovatelská stanice spolupracuje s renomovanými chovateli z celého světa a ...

Alena Hanzlíková provozuje penzion, restauraci a koňskou farmu s možností vyjížděk a kurzů.

Rostlinná výroba plodin pšenice, kukuřice, ječmen a řepka.

Rolnická společnost, a.s. je dynamická firma s dlouholetou tradicí v zemědělské produkci, která se nachází v malebném prostředí středočeského kraje nedaleko Vlašimi. Na rozsáhlé ploše 950 ha zemědělské půdy, zahrnující 73 ha luk a trvalých travních porostů, se společnost věnuje jak rostlinné, tak živočišné výrobě. V oblasti rostlinné výroby se ...

Radek Padrta provozuje včelí farmu a zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů medů.

Firma Welfare Group s.r.o. se specializuje na zlepšení pohody koní. Jejich přístup zahrnuje osvětu, vzdělávání a zodpovědnost. Welfare tým prezentuje koncept welfare na sociálních sítích a pořádá semináře na různá témata, jako je přeprava koní, manipulace s nimi v krizových situacích, výživa a péče o kopyta.

CBS - Czech Breeding Services s.r.o., se sídlem v Grygově, je přední českou společností specializující se na komplexní genetický program v chovu prasat. Jejich program je založen na pěti šlechtitelských chovech na farmě Bouzov-Podolí a jednom šlechtitelském chovu na farmě Žirovnice - Cholunná. Společnost CBS klade velký důraz na zdravotní ...

Ranč Solný potok je rodinná farma, která pořádá jezdecké vyjížďky na koních (i s průvodcem), dětské jarní a letní tábory, jezdecké kurzy a vícedenní vyjížďky. Také nabízí možnost ustájení koně nebo se ubytovat ve stodole ve vlastním spacím pytli, pod stanem nebo v rodině majitelů.

Farma, prodej: - živá drůbež - maso drůbež, králíci Služby: - účetnictví - kurzy ekonomie, účetnictví

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

ŽIvočišná výroba: - chov prasat a drůbeže.

Zemědělská výroba: -zemědělská výroba, -chov dobytka.

Farma. Prodej: -selata na výkrm -prasata -vepřový žír -možno i porážka.

Zemědělská výroba: - rostlinná - obiloviny, pícniny - živočišná

Chovatelská stanice - pes ČIVAVA

Rekreační rybaření Prohlídky mlynářského zařízení

Zemědělská výroba. Zemědělská činnost. Rostlinná výroba, živočišná výroba. Pěstování obilí a jiných kulturních plodin, chov hospodářských zvířat, výroba masa a mléka. Vinařství, výroba, prodej, dodávka: -víno, vína, vín odrůdové.

RANČ Velké Pavlovice s.r.o. se zaměřuje na chov koní.

Hotel, restaurace, jezdecký areál. Služby: -ubytování -hotel -restaurace -jezdecká škola, akademie -ustájení koní -pořádání závodů.

Prodej - med - medovina Prodej - včelařské potřeby - včelí produkty - chov včel

Výroba: - rostlinná - obiloviny, olejniny, cukrovka - živočišná - mléčný skot.