Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Rybářství, prodej a chov ryb: -živé ryby, amur, kapr, lín, pstruh -specializace na produkci násad candáta a tržního lína. Sportovní rybolov: -rybník Hrahovec Dolní -rybník Plodový. Sádky: Moravské Budějovice Fibichova 797, 676 02 Tel.: 725 763 228 Telč Na Sádkách 417, 588 56 Tel.: 725 053 392 Horní Dvorce Horní Dvorce 16, ...

Líheň. Prodej živých ryb. Druhy chovaných ryb: -Parma obecná -Podoustev říční -Ostroretka stěhovavá -Jelec Tloušť -Candát obecný -Štika obecná -Lín obecný -Kapr obecný -Amur bílý. Dále je hlavním producentem živých ryb na vánoční trh i celoroční prodej v regionu města Třebíče.

Rostlinná výroba: - obiloviny - olejniny. Živočišná výroba: - chov skotu, produkce mléka. Prodej, distribuce: - hnojiva - přípravky na ochranu rostlin.

Chovatelská stanice - chov koček MAČIEK plemena RAGDOLL

Zemědělství. Rostlinná výroba: - pšenice - ječmen - cukrovka - kukuřice - brambory - mák - kmín. Živočišná výroba: - chov skotu, produkce mléka - chov a prodej krůt.

Psí škola. Psí výcvik: - všechna plemena psů - kurzy základní poslušnosti - k dispozici kompletní překážková dráha na AGILITY - zkoušky ovladatelnosti - příprava psů na výstavy a bonitaci

Zemědělské družstvo. Prodej: -nezpracované zemědělské výrobky. Pronájem: -zemědělské stroje, zařízení. Maloobchod, prodej: -potraviny Doprava: -vnitrostátní nákladní LIAZ.

Jezdecký klub: - ustájení koní - trénink koní - trénink jezdců na koni - vyjížďky v kočárech - pronájem kočárů a povozů.

Zemědělské služby: - sečení trávy - balení a lisování sena - orba - vývoz hnoje - příprava půdy před setím - svoz sena a senážních balíků - chov skotu a koní.

Zemědělské družstvo Hosín se zabývá rostlinou a živočišnou výrobou. Zaměřujeme se na chov hospodářských zvířat a pěstování obilovin. Sídlíme v okrese České Budějovice v obci Hosín, jak již napovídá název našeho družstva. Zemědělské družstvo, ZD: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Živočišná výroba, chov: - hospodářská zvířata - ...

Kozí farma - chov koz. Výroba: - kozí sýry - kozí klobásky (nepravidelně) - kozí zmrzlina - ostatní výrobky z kozího mléka Prodej: - vlastní kozí kolostrum.

Distribuce, odchov a přechovávání různých druhů rybek. Hospodaříme na rybníku s plochou přes 2 ha a vlastními nádržemi. Nástražní ryby, okrasné ryby, plůdky, krmení.

Farma: - zemědělská výroba - rostlinná výroba - poskytujeme kompletní sklizeň píce i obilovin, sečení, senážování, obracení, nahrabování, odvoz, lisování sena i slámy do malých hranatých balíků.

Farma: - rostlinná a živočišná výroba Pěstování: - obiloviny - olejniny - brambory. Chov, prodej: - býci.

Terénní úpravy - zahrady - parky - sady Chov - skotživočišná výroba

Prodej: - okrasných ryb - krmení - vzduchovadel, čerpadel - vodních rostlin.

V okrese Klatovy v obci Stará Lhota již 25 let provozujeme ekologickou rodinnou farmu. Zabýváme se především chovem Šumavské ovce a prodejem jatečních jehňat. Součástí naší farmy jsou také koně, které využíváme především pro rekreační ježdění a pro naše hosty a od roku 2006 také krávy, které chováme pro jejich hovězí maso, které je možné si na ...

Jsme malá rodinná včelí farma, která se již více než 35 let věnuje včelařství a v současnosti obhospodařuje 100 včelstev. Najdete nás v obci Krásná Lípa v okrese Děčín. Včelařům nabízíme prodej včelařských potřeb, jako jsou například úly vlastní výroby a příslušenství, nádoby na med, odvíčkování, mřížky, potřeby na cezení medu, chov matek ...