Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Rekreační rybaření Prohlídky mlynářského zařízení

Zemědělská výroba. Zemědělská činnost. Rostlinná výroba, živočišná výroba. Pěstování obilí a jiných kulturních plodin, chov hospodářských zvířat, výroba masa a mléka. Vinařství, výroba, prodej, dodávka: -víno, vína, vín odrůdové.

RANČ Velké Pavlovice s.r.o. se zaměřuje na chov koní.

Hotel, restaurace, jezdecký areál. Služby: -ubytování -hotel -restaurace -jezdecká škola, akademie -ustájení koní -pořádání závodů.

Prodej - med - medovina Prodej - včelařské potřeby - včelí produkty - chov včel

Výroba: - rostlinná - obiloviny, olejniny, cukrovka - živočišná - mléčný skot.

Zemědělská výroba, pěstování, chov: -zelenina, ovoce -cukrovka -vinná réva -výkrm prasat -jatečná zvířata. Výroba, prodej: -víno. Autoopravna, servis: -traktory ZETOR -zemědělská technika. Výroba: -zemědělské stroje - vozík na sklizeň hroznů, třídička na okurky, letadlo (zařízení pro sklizeň okurek). Obchodní činnost. Malý ...

Tomáš Coufal se zaměřuje na chov ovcí a výrobu sena.

Zemědělská výroba: - rostlinná - tel. 515 277 135 - živočišná - tel. 515 277 127.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství).

Koňská farma, jízdárna: -ubytování, penzion -prázdninové apartmány -pro ubytované k dispozici stylová restaurace -možnost sváteční tabule -vyjížďky v sedle, projížďky na koních -ustájení koní -obchod s jezdeckými potřebami.

Tlapkání - web, podcasty, rady a další užitečné informace ze psího světa.

Zaměřujeme se na zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Pěstujeme a vyrábíme obiloviny, brambory, krmiva a krmné směsi. Chováme prasata.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Provozovna: -Dobelice, tel.: 515323409.

Zemědělská výroba. Provozovny živočišné výroby: -Horní Břečkov, tel.: 515291252 -Lesná, tel.: 515291250 -Onšov, tel.: 515291256 -Vracovice, tel.: 515291253.

Rostlinná a živočišná zemědělská výroba.

Zemědělská výroba, prodej: -zemědělské produkty. Chov prasat.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba: - odchov selat pro vlastní výkrm, - výkrm prasat s možností výkrmu váhově nadstandardních (na objednávku), - chov ovcí plemene 100% Rommey March-Kent. Rostlinná výroba: - pšenice potravinářská, - ječmen sladovnický, - krmné obilí, - kukuřice zrno, - řepka olejná, - slunečnice, - ...

Chov jiného skotu a buvolů Živočišná výroba

Terra Company Habal s.r.o. se specializuje na chov a odchov exotických terarijních zvířat.