Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Výrobně obchodní družstvo Hvožďany se zabývá zemědělskou produkci se zaměřením na živočišnou výrobu. Chováme krávy, telata i plemenné býky. V oblasti rostlinné výroby se soustřeďujeme na takovou produkci, která zajistí krmivo pro naše zvířata. Sídlíme v obci Hvožďany, okres Příbram. Živočišná výroba, chov: - dojnice, krávy - jalovice - ...

Rybolov, rybárna, sportovní rybolov - oukromý revír několik a rybníků určený pro komerční rybolov.

Zemědělské družstvo: - živočišná výroba: - chov skotu - výkrmu jatečních býků - rostlinná výroba: - pšenice, ječmen, řepka, brambory. Služby: - práce zemědělskou technikou ( orba, setí, lisování sena...) - vývoz jímek, žump, septiků fekálním vozem - traktorová doprava.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba (pšenice, řepka, ječmen) - živočišná výroba (chov skotu).

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba - chov masný skot, jatečné krávy a jalovice, jateční býci - obiloviny

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba - obiloviny, olejniny, pícniny - chov skotu

Činnost: - rostlinná výroba (obiloviny, kukuřice) - živočišná výroba (výkrm býků) - bioplynová stanice.

Stáj, chov, výcvik - koně, koní Výcvik jezdců.

Zemědělská společnost: - rostlinná, živočišná výroba - chov skotu.

Zemědělská společnost: - rostlinná výroba: - pšenice, pohanka, špalda, oves. - živočišná výroba: - chov masného dobytka.

Drůbežárna: -chov drůbeže -výroba a prodej vajec -výroba a prodej kuřic.

Stáj, chov, výcvik: - sportovních koní, koně - ustájení koní.

Psí hotel Dagmar Kollárové najdete v karlovarské městské části Stará Role. Psy zde ubytujeme při Vašem pobytu na dovolené, ale také fungujeme jako psí školka, ráno k nám svého miláčka přivezete, my se o něj postaráme, vyvenčíme, nakrmíme a večer si můžete vzít pejska domů. Služby psího hotelu: - ubytování a hlídání psů - krmení psů - ...

Chovatelská stanice: - Welššpringršpaněl

Psí salon: - úprava a stříhání psů Chovatelská stanice - Anglický kokršpaněl Brno, Hoštická 7

neověřeno. Autodoprava, přeprava: -osobní doprava pro 8 osob - vozy FORD TRANSIT s klimatizací, s možností připojení krytého vleku -nákladní doprava: -do 3 t, rozměr nákladu 220x130x150 cm a 200x160x200 cm -traktory s vlekem do 15 m3, nosnost 14t -tuzemská vnitrostátní i zahraniční mezinárodní -přeprava ...

Zemědělská výroba (rostlinná, živočišná). Služby: - autodoprava - opravárenství - gastronomie - závodní stravování - prodej čerstvého hovězího a vepřového masa, vlastních výrobků z jatek, ze sýrárny, prodej vajec a mléka.

Naše společnost Agro-IGM, s.r.o. Dolní Žandov se zabývá živočišnou výrobou se zaměřením na ekologický chov masných plemen skotu. Zemědělská produkce, ekologický chov: - masná plemena skotu, převážně plemeno Charolais, které vyniká výbornou kvalitou masa.

Činnost: - chov žížal - produkce organického BIO hnojiva - prodej rybářských návnad a nástrah

Činnost: - chov rybiček a krevetek - prodej příslušenství

Chovatelská stanice: - Bordeauxská doga

Činnost: - chovatelská stanice labradorských retrieverů