Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Ekologické hospodářství Střítež nad Bečvou. Chov ovcí, masného skotu, prasat, nosnic, výkrm hus a kuřat. Ustájování koní. Produkce jehněčího, vepřového, husího a kuřecího masa. Produkce vajec. Ekologická polní produkce. Služby pro zemědělství.

Výroba: - živočišná, - rostlinná.

- výroba zemědělské živočišné výroby

Jezdecký oddíl, jezdectví. Dostihová a klusácká stáj. Chov a výcvik: -koní, koně na ustájení.

RANCH 79 - chováme koně, krávy - ustájení koní, trénování jízdy na koních - ubytování v apartmánu - individuální kurzy s ubytováním pro soukromé tréninky.

Ekologická farma, služby: - chov hovězí dobytek, skot - prodej bio masa Ubytování: - penzion - restaurace s kapacitou 24 míst Jezdecký klub. Další služby: - příměstské tábory - výuka jízdy na koni - kurzy vaření - zážitkové programy.

Hřebčín, chov: - welsh mountain pony. Chov: - burské kozy - skot plemene Galloway.

Prodej: -násadové a tržní ryby -výtěr, chov, prodej bazénových ryb: -Kapr KOI -Karas schubunkin -Karas zlatý -Perlín zlatý -Jesen zlatý -Sumec albín -líheň ryb. Chov vodní drůbeže: -kachny (kachna) pekingská -bílá brojlerová -kachny divoké -husy bílé -násadové vejce. Prodej kompletní krmné ...

Chov: - koně - hospodářská zvířata. Služby: - restaurace - ustájení koní - vyjížďky na koních. Výroba, prodej: - kravské, kozí mléko - tvaroh, sýry - vejce.

Zemědělská výroba: -živočišná, krávy, mléko. Autodoprava: -nákladní -zemědělské stroje. Oprava: -zemědělské stroje. Účtárna.

Stáj Arka, služby: - jednodenní, týdenní a víkendové pobyty u koní - výuka jízdy na koni - jezdecký kroužek pro děti od pěti let - jezdecký klub

Výcvik - koně - jezdci Chov, ustájení a prodej - koně

Kateřina Schwippelová provozuje v okrese Beroun hotel pro psy, kočky a další zvířata. Současně nabízí i klasické ubytování pro rekreaci v penzionu a ubytovně. HOTEL A UBYTOVÁNÍ PRO ZVÍŘATA: - k dispozici velká kapacita ubytování - cc 68 psů, 16 koček, 2 koně, rybičky, morčata, činčily, želvy a další hlodavci - zajištěno vhodné krmivo pro ...

Obchodní společnost pro zemědělské produkty, dovoz, vývoz, tuzemský obchod a zprostředkování. Zemědělská výroba: - výkrm jatečních zvířat - odchov telat - produkce prasat. Hovězí dobytek, prasat. - telata - zástavový skot - jateční býci - jatečné jalovice - plemenné jalovice - selata - jatečná prasata. Maso a ...

Nákup, prodej: - živý skot, dobytek

Nákup, prodej: - zemědělské komodity - jateční skot - zástavový dobytek - prasa - obilí, seno

Veterinární ordinace: - veterinář - zvěrolékař Chovatelská stanice: - knírači

Činnost: - rostlinná výroba - živočišná výroba - služby posklizňové linky - sušení ovoce. Výroba, prodej: - sušené ovoce, zelenina.