Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělská výroba, ekofarma - produkce z trvalých travních porostů - chov masného plemene skotu Aberdeen-Angu - chov ovcí. Lisování balíků - za použití kombinovaného lisu McHale Fusion 3 Plus tažený traktorem: John Deere 6150R - slisujeme senáž, seno, slámu.

Činnost: - chov a drezůra zvířat - zvířata pro film a reklamu - doprovodný program pro oslavy, párty, večírky - projížďky na velbloudech, ponících, koních Zoopark.

Chovatelská stanice: - psů, plemeno anglický bulteriér.

Včelí farma Prodej, e-shop: - med - výrobky z medu - medovina - svíčky ze včelího vosku.

Výroba, prodej, chov: - kachny, kuřata - krůtí maso - králičí maso - brambory.

Zemědělská farma. Živočišná výroba, chov: - ušlechtilé kozy plemene bílá krátkosrstá - dojený skot. Prodej: - jateční kůzlata - mléko a mléčné výrobky (kozí, kravské).

Statek Dvořák, služby: - chov kuřic - prodej vajec - prodej maso z českých farem Ruční výroba: - sušené těstoviny

Ranč Licoměrsko - koně, jezdectví - vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně - ustájení koní - lukostřelba - ubytování v apartmánech.

Jízdárna Nicol - ubytování - pořádání koňských táborů.

Dostihové centrum Osinov: - chov dostihových koní - trénink dostihových koní.

Ubytování "U čerta": - apartmán - chov koní - možnost projížďky. Adresa ubytování "U čerta": Suchdol č.e.17 Kunžak, 378 53

Zemědělská prvovýroba - rostlinná výroba, pěstování krmných plodin - živočišná výroba, chov holštýnského skotu. Závodní stravování.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Školka pro Pejska

Zemědělská výroba: -živočišná výroba -chov skotu

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Přírodní jezdecká škola, služby: - výuku jízdy na koni - vyjížďky na koních - jízdy kočárem s koňským spřežením - ubytování.

Stáj, služby: - ustájení koní - koňské tábory, víkendy - výuka jízdy na koni

Služby: - chovatelská stanice - chov německý Špic malý a trpasličí, Pomeranian

Plemenářské středisko: -komplexní služby v oblasti inseminace a reprodukce skotu, včetně dodání inseminačních dávek všech plemen z tuzemska i zahraničí -dodavatelský i servisní způsob inseminace prasnic -poradenská činnost a odborné zpracování šlechtitelských programů -provádění kontroly užitkovosti skotu a ...

Služby: -plemenářská stanice -inseminační stanice -šlechtitelská stanice.

Šťastný statek: - dětské tábory - prázdninové pobyty - jízda na koních - ubytování - počítačová školení.