Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Eko farma - ubytování v apartmánech - obora se zvěří.

Chovatelská stanice: - Německý ovčák - West highland white teriér

Jezdecká škola - výcvik jízdy na koních.

Výuka jízdy na koních. Vyjížďky na koni. Hypoterapie. Příměstské tábory u koní. Chov a a trénink koní.

Chovatelská stanice německých ovčáků.

Zemědělské družstvo. Výroba: - rostlinná a živočišná výroba - chov skotu - krmné směsi, krmivo.

Dětské tábory jezdecké kurzy Ekologická farma - chov koní

Penzion - vybavené apartmány - prostory pro školení, semináře - jízdárna - zapůjčení společenských her Jízdárna Biofarma - chov ovcí, krav.

Stáj: - venkovní písková jízdárna - kruhovka - výběhy - velká pastvina s terénními skoky - 20 koní - 11 boxů - chov koní český teplokrevník a Halfing - vyjížďky do terénu - výuky jízdy na koni - parkurové hobby závody i akce pro děti - možnost pronájmu arálu.

Jezdecký areál: - pořádání jezdeckých závodů - pořádání veřejných jezdeckých tréninků - pořádání jezdeckých soustředění - pronájem jezdeckých ploch a haly - pronájem areálu k společenským, kulturním a sportovním akcím.

Montáž a oprava: - žaluzie - těsnění oken a dveří. - seřízení plastových oken s opravou - údržba bytů a rod domů Chov: - ovce. Prodej: - vlněné přikrývky (přikrývky z ovčí vlny) - jehněčí maso Práce: - práce s údržbou ohrad - údržba a stavby pro chovatele - pomoc při sezoních pracích

Chov ovcí a koz Chov skotu plemene Galloway Podpůrné činnosti pro živočišnou výrobu Sladkovodní akvakultura

Chovatelská stanice: - psi, psů (pouze francouzský buldoček).

Farma skotu bez tržní produkce mléka, služby pro zemědělství.

chov: - ovce - masné plemeno ovcí SUFFOLK. Pěstování: - ovocný sad s krajovými odrůdami jabloní, hrušek, trnek, oskoruší. Prodej: - kozí sýry - vlašské ořechy v BIO kvalitě - jablka v BIO kvalitě.

Služby - nakládání s odpady - včelařství - prodej včelích prouktů, med, medovina a.j. - zemědělské služby - zimí údržba komunikací.

Nakládání s odpady. Obchodní činnost. Pronájem nemovitostí. Služby pro rostlinnou a živočišnou výrobu.

Rybaření, lov ryb, rybník Mokrouše - pořádání závodů v chytání pstruhů.

Ranch L. Koňský ranč - jízda na koních, westernové závody. ZOS - zemědělský podnik. Zemědělská výroba. Rostlinná výroba: - pěstování chmele - obiloviny - potravinářská pšenice a sladovnický ječmen - olejniny - řepka, slunečnice - osiva.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny