Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělská výroba, chov, pěstování: - skot - obiloviny - řepka - pícniny Výroba papírových a plastových obalů, jejich potisk: -plastikové sáčky z polyetylenu, polypropylenu a mikrotenu -reklamní a odnosné tašky z polyetylenu, mikrotenu a papíru -samonosné pytle -velkoobjemové pytle a vaky z PE, PP a Mi -sítotisk -řezání ...

Jezdecký klub: -vyjížďky na koních -výcvik pro začátečníky -individuální vyjížďky do terénu -kombinované celodenní jízdy.

Ekologická farma, chov: - skot plemene Highland - koně pro rekreační využití Prodej: - maso z vlastního poražené kusu skotu

Rostlinná výroba Chov: - zemědělská zvířata Bioplynová stanice

Penzion: -kapacita 21 lůžek a 3 přistýlky. -4 dvoulůžkové a 1 jednolůžkový pokoj. -4 apartmány. -TV, WIFI na pokoji. -možnost jízdy na koních v areálu, dle dohody. Restaurace: -kapacita 50 míst. -letní terasa s kapacitou 30 míst. -česká kuchyně. Chov: -koně EQUUS KINSKÝ.

Práce: -sádrokartonářské práce. -montáž kazetových podhledů. Včelařství, chov matek.

Služby, ubytování: - penzion - restaurace - prodej chovatelských potřeb - jízdárna

Služby: -poradenská činnost pro chovatele skotu -zemědělské technologie a techniky v oblasti chovu skotu. - výroba stájové technologie na zakázku

Chovatelská stanice Valentinka pro čistokrevné jezevčíky.

Služby: -ubytování -ustájení koní -svezení na koni -výuka jízdy na koni -výcvik koní -přeprava koní

Chov a prodej - akvarijní ryby Symphysodon discus a Pterophyllum altum

Kompletní ůprava pejsků všech plemen .Stříhání, trimování, koupání, česání. Prodej chov.potřeb a psí kosmetiky. Kurzy stříhání. Čištění análních žlázek, zkrcování drápků. U nás můžete v příjemném prostředí posedět a být při úpravě Vašeho psího miláčka.

Chovatelská stanice: - Anglický Buldok

Činnost: - chovatelská stanice Mallorská doga - ubytování pro psy

Statek Nečín. Služby: -ustájení koní. -přeprava koní. Výuka: -jízdy na koni. -jezdecké kurzy.

Pořádání: -jezdecké kurzy. -dětské tábory s jízdou na koni.