Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Internetový obchod s chovatelskými potřebami pro papoušky, Chovatelská stanice - papoušci.

Chovatelská stanice - německý ovčák

Živočišná výroba, prodej: - vajíčka - prasata - drůbež

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Výroba, prodej: - rostlinné produkty - živočišné produkty - krmiva, krmné směsi.

Zájezdy Nabízí - kurzy ježdění pro začátečníky Prodej - jezdecké potřeby

Zemědělská výroba: - živočičná výroba, chov - hovězího dobytka, skotu. Farma. Prodej: - jateční zvířata.

Psí škola: -školka pro štěňátka -výcvik psa s majitelem -výcvik psa s ubytováním -výcvik psa u majitele -příprava na zkoušky -výcvik v obraně Náprava i velmi problémových zvířat .

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - pícniny - řepka, cukrovka - živočišná výroba, chov: - hovězí dobytek (dojnice na mléko s telaty, jalovice a býkové) Zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Prodej čerstvého kravského mléka.

Chovná stanice ALMAJU CZ. Chov, odchov: -psi plemena AKITA - INU.

Výroba, činnost. Zemědělská výroba: - mléko - vepřové maso - rostlinná výroba - cukrovka, potravinářské obilí, sladovnický ječmen. Nakládání s odpady: - recyklace inertního odpadu. Výroba a montáž stájových technologií: - odvětrávání stájí - odlehčené stavby do zemědělství.

škola pro psy - výcviky psů - AGILITY - psí psychoterapie - školka pro štěňátka - pořádání táborů se psy Ubytování, hotely pro zvířata.

Chovatelská stanice - KNÍRAČ ČERNÝ Výcvik, úprava - psi - chovatelské potřeby (obojky, krmiva, náhubky, ...)

Chov - ANGLICKÝ BULDOK

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

Zemědělský podnik 1500 ha: -živočišná výroba -150 ks prasnic - 230 ks krav -rostlinná výroba-zajištění živočišné výroby krmiv -ovocnářství a vinařství -hospodaříme na 26 ha vinic, 5 ha meruněk, 45 ha jabloní, 55 ha višní, 25 ha broskví, 18 ha švestek -zelinářství -okurky-na semeno, papriky, zelí, ...