Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Chovatelská stanice - KANE KORZO Převýchovu a výcvik psů - poradna o výživě a výchově Hotel PRO psy a kočky Prodej - chovatelské potřeby pro psy a kočky - krmivo - obojky - stelivo - vodítka - pamlsky

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba - produkce jablek, malin, medu a ořechů.

Zemědělské družstvo: - rostlinná a živočišná výroba

Výroba a zpracování - zemědělské produkty Výroba a zpracování - živočišné produkty

Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Opravy: -motorová vozidla. Nákladní doprava. Rostlinná a živočišná výroba.

Živočišná výroba - farma. Chov skotu - hovězí dobytek.

Zemědělská výroba: - živočišná výroba. Chov: - ovce, kozy - pštrosi a drůbež.

Farma. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba - chov skotu, hovězího dobytka.

Okrasné vodní plochy. Svařování plastů. Výroba: - filtrační technologie. Návrhy a realizace: - okrasné i koupací vodní plochy. Prodej: - vodní rostliny a kompletní sortiment technologií pro zahradní jezírka - okrasné ryby.

Ekologické zemědělství, živočišná výroba, chov: - krávy - ovce - telata - jehňata.

Zemědělská a obchodní činnost: Prodej: -brojlerová kuřata, housata, káčata, husokačeny, krůťata, kuřice -jatečná kuřata a jatečné krůty -pšenice -brambory Kulturní činnost: - hudební činnost - pořádání kulturních akcí a zájezdů - zvučení

Prodej: - biopotraviny. Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek.

Chovatelská stanice - psi ROTTWEILER, CAVALIER KING CHARLES SPANIEL Prodej - chovatelské potřeby krmiva, hračky, pamlsky

Farma - ekologické zemědělství - chov skotu

Rychlé občerstvení BAŠTA Půjčovna - rybářské výbavy - rekreační rybolov Prodej - živé ryby (pstruh, kapr)

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba: - pěstování pšenice, ječmene, kukuřice, řepka olejná, hrách, vojtěška - živočišná výroba, farma: - chov skotu - hovězí dobytek, Holštýnské plemeno.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Práce: - s využitím stavební mechanizace.

Chovatelská stanice NOVARTIS Úprava - psi

Zemědělské družstvo. Středisko polní zeleniny -zelí hlávkové krouhárenské -krouhané zelí tel.318690314.

Provozování kozí farmy. Kozí farma. Výroba, distribuce, prodej: - kozí sýr Kaprinus, kozí mléko - kravský sýr v bio kvalitě BIO Podzimek. Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru.