Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Prodej: - chlazené krůty - živé krůty - kozí mléko - maso pro psy.

Pneuservis. Autoservis. Opravy, servis: -motorových vozidel. Služby: - plnění a opravy klimatizací - výměny autoskel. Chov, prodej: - terčovci - akvarijní rybičky.

Kynologické služby. Chovná stanice. -plemeno německého ovčáka: -štěňata z chovu jsou vhodná do rodiny, pro použití u policie, armády i ve sportovní kynelogii.

Živočišná výroba, chov a prodej - hospodářská zvířata

Hotel a camping Panorama - kapacita 46 míst - pokoje vybavené sociálním zařízením, TV, možnost připojení k internetu - v blízkosti krytý plavecký bazén, dětský koutek - celodenní stravování - možnost ubytování se zvířaty - cyklostezky Restaurace - zahradní terasa Tenisový kurt Možnost rybolovu

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

Drezurní a skokový výcvik jezdců i koní. Příprava a realizace Zkoušek základního výcviku jezdce pro zájemce pořádáme vyjížďky (agroturistika). Ustájení koní.

Jízda na koni, letní dětské jezdecké tábory, ustájení pro koně.

Jezdecký oddíl - věnujeme se skokovému ježdění, výcviku koní, výuce mladých jezdců i kurzovnímu ježdění pro dospělé.

Hermelín ranč: - turistika, agroturistika - ubytování - jezdecký klub (club), jezdecká škola - chov koní (koně, kůň) - restaurace v country stylu - pořádání rodinných oslav a menších společenských akcí.

Chovatelská stanice - ČIVAVA a FRANCOUZSKÝ BULDOČEK

Chovatelská stanice - thajské kočky Hotel pro kočky a drobná domácí zvířata

Naše chovatelská stanice je chráněna FCI od roku 2008. Chováme podle směrnic Českomoravské kynologické unie (ČMKU) a Klubu chovatelů špiců.

Hotel - nekuřácký - kapacita 32 lůžek, apartmány 2x2 lůžka - 2-5 lůžkové pokoje - parkování v objektu - připojení k internetu WIFI - možnost vstupu i se psy (za poplatek, na vodítku) - konferenční místnost pro 60 osob Nekuřácká restaurace - letní terasa Nekuřácká vinárna Jízdárna - vyjížďky - krytá ...

- dezinfekce - dezinsekce - deratizace - odchyt holubů - odchyt psů a koček - ošetření dřevěných konstrukcí proti dřevokazným houbám - likvidace vos a sršňů - úklidové práce

Rostlinná výroba Živočišná výroba Servis - zemědělské stroje

Dodávka - krmiva pro koně Dodávka - veterinární přípravky pro koně - veterinární kosmetika pro koně

Chovatelská stanice Dalmatinů - Vetřelec Výcvik psů - výcvik psů všech ras i handicapované - přípravy na výstavy, zkoušky. Možný výcvik i s ubytováním. Hotel pro psy - Hotel AX Provozujeme Psí školku a Školičku pro štěňata.

Sdružení - rekondiční a psychorehabilitační ježdění na koních -volné využití času dětí a mládeže -tábory, pobyty u koní, výcvikové soboty