Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Chovatelská stanice NOVARTIS Úprava - psi

Zemědělské družstvo. Středisko polní zeleniny -zelí hlávkové krouhárenské -krouhané zelí tel.318690314.

Provozování kozí farmy. Kozí farma. Výroba, distribuce, prodej: - kozí sýr Kaprinus, kozí mléko - kravský sýr v bio kvalitě BIO Podzimek. Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru.

Služby, prodej: -restaurace -pohostinství -řeznictví -chov, prodej ryb -výkup zvěřiny -prodej zvěřiny -pronájem chaty. Provoz Střelnice pod Novým Hájem.

Kamenná stáj pro koně -výcvik -ježdění

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Ekologická farma. Zemědělská výroba: - živočišná výroba: - hovězí skot bio - jehněčí maso bio - rostlinná výroba: - seno na krmení - nahosemenný oves bio pro výrobu potravin. Truhlářská výroba: - eurookna na zakázku - eurodveře na zakázku.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba: - obiloviny, luštěniny, pícniny - živočišná výroba: - chov brojlerů.

Rostlinná výroba. Míchání krmných směsí. Ovocnářství. Výroba: -műsli tyčinky Fit. Bio tyčinky.

Kennel SAMOTA - chovná a tréninková stanice pro závodní psy. Služby: - mushing - závodní činnost, sport se závodními tažnými psy - jízda se spřežením jako pasažér - fotopráce - fotografování zvířecího mazlíčka - konzultace, poradenská činnost: - jak pracovat se psem tažným i netažným - péče o psa - reklamní ...

Prodej: - živé ryby: - pstruh - kapr - amur - lín násada - pstruh násada

Jsme tým lidí, kteří mají rádi přírodu, různá zvířata a samozřejmě i lidi. Naší hlavní radostí jsou však koně, a kolem těch se točí většina našeho dění. Proto se u nás nachází sportovní klub zabývající se nevýkonnostním jezdectvím, jezdeckou turistikou, výukou základů jízdy na koni včetně přípravky pro děti od cca 6 let. Pro rodiny nabízíme ...

Velkoobchod, prodej: - zvířata určenými pro zájmové chovy, živá zvířata: - exotické ptactvo - hlodavci.

Velkoobchod, prodej: - zvířata určenými pro zájmové chovy, živá zvířata: - exotické ptactvo - hlodavci.

Prodej: - chlazené krůty - živé krůty - kozí mléko - maso pro psy.

Pneuservis. Autoservis. Opravy, servis: -motorových vozidel. Služby: - plnění a opravy klimatizací - výměny autoskel. Chov, prodej: - terčovci - akvarijní rybičky.