Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Chov drůbeže: - chov pekingských kachen - produkce násadových vajec - líhnutí kachňat - odchov a výkrm kachen - výroba potravinářských výrobků - zpracování kachen a ostatní drůbeže Velkoobchod - zemědělskými produkty.

Jezdeký oddíl, ustájení koní, přeprava koní, vození dětí, výcvikové hodiny, vyjížďky

Jízdárna. Jezdecká stáj: -jízda na koních a ponících (koně, koni) -vyjížďky do přírody -základní výcvik na jízdárně -víkendové pobyty -denní tábory -letní týdenní tábory -základní výcvik koní. Chov, nákup, prodej: -koně -pastevní koně, sportovní pony Služby: -ustájení koní. Maloobchod, prodej: -jezdecké ...

Chov barmských koček - chovatelská stanice

-Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti -Chov skotu, ovcí, koz a koní.

Sportovní rybářství. Soukromý rybářský revír. Chov: -ryby -daňci, mufloni, jeleni. Kategorie: -celoroční ubytování pro turisty.

Jízda na koni pouze pro školu v Kroměříži v oboru: chovatel koní a jezdec. www.hskm.cz

Kozí farma Nový Dvůr - výroba a prodej kozích sýrů, prodej kůzlečího masa, mléka, syrovátky a vyčiněných kůží. Placené prohlídky farmy pro kolektivy spojené přednáškou a ochutnávkou kozích sýrů, mléka a syrovátky.

Podnik pro výrobu a distribuci vajec. Maloobchod. Velkoobchod. Prodej mladých nosnic Prodej starších nosnic Prodej vajec a nosnic přímo z farmy

Rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou. Chov zemědělských zvířat.

Prodej - podkovářské nářadí kleště, kovadliny, utínky, brousky - podkovy - podkováky

Chov krav bez tržní produkce, prodej zástavu. Ekologické hospodářství.

Firma ERC s.r.o. ( Equinní Reprodukční Centrum) je soukromé zařízení, které vzniklo privatizací bývalého střediska reprodukce koní Výzkumné stanice pro chov koní Slatiňany. Toto středisko dosáhlo významných úspěchů v oblasti intenzívní reprodukce koní, zejména inseminace a transferu embryí. Činnost firmy ERC s.r.o. využívá získaných ...

Klub chovatelů loveckých psů Chovatelská stanice - lovečtí psi

Prodej medu a medových výrobků Prodej cen pro vítěze - kokardy - poháry - šerpy - diplomy - medaile - emblémy - figurky - vlaječky Chovatelská stanice - JACK RUSSSEL TERRIER

Provoz dostihové a tréninkové dráhy a ostatní služby s tímto provozem spojené. Provoz dostihové stáje, výcvik a testace koní.

Provoz databáze chovatelských stanic a chovných psů a fen. Najdete zde informace o životě se psem, články, praktické rady a vše, co se týká pejsků.

Chovatelská stanice - BÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK Prodej - štěňata BÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK s PP ze zahraničních krytí - krmiva TREN DOG

Profesionální kynologické výcviky v Brně a okolí. Psí hotel, ubytování pro psy. Výcvik pro psy - v obci Mokrá-Horákov, 10km východně Brna.

Služby: -tábory pro děti u koní na farmě -členství v jezdeckém oddíle pro děti od 5-ti let -kurzy jízdy na koni pro dospělé -jednorázové individuální vyjížďky na koních -návštěvy farmy pro MŠ, ZŠ, zájmové organizace -návštěva farmy pro veřejnost -program pro hendikepované osoby -mobilní farma ( zapůjčení zvířat na akce )

Jezdecký klub - jízda na ponících a velkých koních -pořádání jezdeckých akcí (soutěže pro pony, skoky, drezura, vozatajský sport)