Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Chovatelská stanice Bernský salašnický pes Úprava a stříhání psů kompletní péče.

Realitní kancelář Hostinská činnost Chov domácích zvířat Chov - zoologická zvířata.

Chovatelská stanice - RUSKÝ ČERNÝ TERIER Psí salon - střih a úprava psů.

Jezdecký areál: - ustájení koní - jezdecká škola, pony škola - závody koní.

Chovatelská stanice - BOERBOEL BÚRSKÝ BULDOK

Prodej - stavební a truhlářské řezivo - fošny - latě - hranoly - prkna Jezdecký klub Prodej - chovatelské potřeby (pelíšky, obojky, misky, ...)

Přepis textů a rukopisů na PC - korektury - úpravy gramatiky a stylistiky - překlady ze slovenštiny do češtiny Chov - BRITSKÁ MRAMOROVÁ KOČKA odchov s průkazem původu

Příprava zvířat pro film, reklamu, divadlo

Úklidová činnost - údržba kovových a chromových rámů a krytů včetně napouštění Maloobchod - v nespecializovaných prodejnách koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Vzdělávání pořádá - odborné kurzy - školení - vzdělávací akce (včetně lektorské činnosti) Chov drobných hospodářských, domácích a zoologických ...

Společenský portál pro každého kdo chová domácí mazlíčky, nebo se jinak zajímá o zvířata. Profily lidí a zvířátek, foto, video, inzerce, seznamka, chat, dárky, odkazy, katalogy a spousta dalších vychytávek.

Chovatelská stanice - psi FARAONSKÝ, SICILSKÝ CHRT, PODENGO.

Služby: -chov koní -kurzy jízdy na koni -zajišťování plemenných hřebců -testace mladých koní -odchov hříbat -výcvik mladých koní -nákup a prodej koní.

Služby: -odchov a prodej: -hrabavá drůbež -kachny, husy, krůty -líheň hrabavé a vodní drůbeže -mezinárodní testování drůbeže. Maloobchod, prodej: -vejce -jednodenní a rozkrmená drůbež -jatečně opracovaná drůbež -krmiva. Výzkum: -biologický, zemědělský Provádění kontroly: -užitkovosti, výkonnostních zkoušek, testů ...

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov, odchov, líhnutí, prodej: - brojlerová kuřata, drůbež. Výroba, prodej: - násadová vejce (vajec). Velkoobchod, prodej: - mražené potraviny (drůbež). Sídlo společnosti: - Bílovec, Komenského 669/11.