Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Těžba - dřevo Rostlinná výroba Živočišná výroba

Ekologické zemědělství: -chov skotu -býci, jalovice. Penzion U Starýho kance: -ubytování v penzionu s hospodou s možností agroturistiky -stravování -sál pro firemní i soukromé akce -penzion@danek-group.cz.

Služby: -vyjížďky na koních -výuka na jízdárně -vodění dětí -vyjížďky kočárem, v zimě na saních -pro majitele koní možnost ustájení a výcviku nejen huculských koní. Nadační fond HUCUL.

Lesní a rybniční správa: -lesnictví -rybářství -myslivost -prodej dřeva -pilařství -silniční doprava. Zámek Dobříš. Manipulační sklad: -Holoubkov, tel.371751160

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - řepka. - krmné plodiny. Chov skotu a produkce mléka.

Nabídka: -výuka jízdy na koni -ježdění pro děti -vyjížďky krajinou -výcvik pokročilých -rehabilitační cvičení. Zprostředkování nákupu a prodeje koní. Ustájení a výcvik koní. Podkovářské služby.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - brambory(sadbové, konzumní, krmné) - obiloviny(pšenice, žito, sladovnický ječmen. - travní semena. Živočišná výroba: - chovu skotu se zaměřením na výrobu mléka.

Rostlinná a živočišná výroba. Pěstování: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - cukrová řepa - řepka olejná - kukuřice - osiva obilovin a trav. Chov holštýnského skotu: - produkce mléka a hovězího masa. Těžba a prodej štěrkopísku.

Výroba: - rostlinná - živočišná.