Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Rostlinná a živošišná výroba. Pěstování. - pšenice - kukuřice - cukrová řepa. Chov: - jatečné krávy a býci - telata - jalovice. Produkce mléka.

Agility klub Výcvik psů poslušnost, vystavování, flyball

Výroba krmiv, uzenářství, rostlinná výroba. - zemědělská výroba - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - řeznictví a uzenářství - hostinská činnost - silniční motorová doprava - výroba krmiv - provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy - ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti - - ...

Zemědělské družstvo. Živočišná výroba: - chov skotu, ovcí a koz Rostlinná výroba: - pěstování krmiv.

Jezdecký areál. - ustájení koní - péče, výcvik koní a jezdců ve westernovém stylu, vození dětí - poradenství

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočisná.

Produkce vepřových půlek. Chov prasat na prodej - vepřové půlky. Vlastní jatka. Doprava: přepravník pro zvířata mulčovač dopravník kejdy

Prodej - nákladní přívěsy - přepravníky koní - stájové boxy

Chovatelská stanice: - YORKSHIRE TERRIER - NĚMECKÁ DOGA MODRÁ

Odchov a prodej: -ryby tržní a násadové -kachňata. Výkrm: -jatečné kachny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rybí výrobky i mražené -mražené potraviny. Služby: -kovovýroba -opravy nákladních vozidel LIAZ, AVIA. Výroby, prodej: -potřeby pro rybáře. Sportovní rybolov rekreační.

Chovatelská stanice - siamské a orientální kočky

Služby: -zemědělské poradenství.

Jezdecká škola a stáj se zaměřením na výcvik koní a trénink jezdců. Pořádání drezurních soustředění. Prodej jezdeckých potřeb, jezdeckého oblečení a doplňků pro koně a jezdce.

Chov, prodej, maloobchod, porážka, porcovna, balení: - krocani - krůty - kachny, slepice, kohouti.

Výuka jízdy na koni ve westernovém stylu - výcvik a trénink westernových koní - výcvik koní přirozenými metodami Chov a prodej - koně plemene APPALOOSA

Rostlinná a živočišná výroba.

Rostlinná a živočišná výroba, ovocnářství, dřevovýroba, provozování restaurace a veřejného stravování.